Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η «τρύπα» στα αριστερά φέρνει μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η «τρύπα» στα αριστερά φέρνει μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Με τον Χοσέ Χολέμπας μόνο, η χρονιά δεν βγαίνει. Τι ισχύει με Ρούμπεν Βινάγκρε.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανησυχούν για ό, τι συμβαίνει με την αριστερή πλευρά της Ελλάδας. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε, που έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» όταν πραγματοποιήθηκε η μετακίνησή του από τη Γουλβς, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και έτσι ο Χοσέ Χολέμπας έχει μείνει μόνος του στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού.

Το θέμα σχολιάζει και η εφημερίδα Livesport. «Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήδη εξετάζει περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι Πειραιώτες δεν έχουν δει ακόμα τον Βινάγκρε να έχει μπει στο κλίμα της ομάδας, ενώ και ο τραυματισμός του τον έχει αφήσει πίσω. Τα ονόματα του Ρέις, του Τράουκο, επανήλθαν στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά για τον Γενάρη και όχι για το καλοκαίρι. Η σεζόν είναι μεγάλη και μόνο με τον Χολέμπας δεν βγαίνει. Εκτός και αν ο 21χρονος Πορτογάλος κάνει την έκπληξη…», γράφει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.  Να θυμίσουμε ότι Ρέις και Τράουκο εξελίχθηκαν σε μεταγραφικά σίριαλ το καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησαν.

«Παίζει» και άλλη λύση

Να σημειώσουμε ότι δεν «παίζει» μόνο αυτό το ενδεχόμενο. Ίσως, η λύση έρθει με την επιστροφή του Λεονάρντο Κούτρη από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Θυμηθείτε τι έγραφε το «Φως των Σπορ»: «Ο Ολυμπιακός έχει τον Χολέμπας να τα δίνει όλα και περιμένει την προσαρμογή του Βινάγκρε, την ώρα που φέρεται να βγαίνει τον χειμώνα στην αγορά για αριστερό μπακ. Λέγεται ότι θα ήταν μια λύση ασφαλείας να αποθεραπευτεί στον Ρέντη ο Λεονάρντο Κούτρης και να είναι έτοιμος να βοηθήσει πλέον άμεσα, αφού στην Γερμανία δεν έχει παίξει ακόμα μετά τον δανεισμό του στη Φορτούνα. Αλλά είναι έτοιμος και αντί για το Ντίσελντορφ θα μπορούσε να προσφέρει αυτήν την άμεση βοήθεια στον Πειραιά».

Έτσι, ο Κούτρης μπορεί, μόλις βρεθεί στο 100%, να παλέψει για να ξαναπάρει τη θέση του στην ενδεκάδα. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ήταν ο βασικός αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων» μέχρι να κάνει το «μπαμ» ο Κώστας Τσιμίκας σε σημείο που να αναγκάσει τη Λίβερπουλ να τα «σκάσει» για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments