Αθλητισμός

Ναζ Μήτρου Λονγκ: Έμεινε ελεύθερος από τους Πέισερς ο Ελληνοκαναδός

Ναζ Μήτρου Λονγκ: Έμεινε ελεύθερος από τους Πέισερς ο Ελληνοκαναδός
Ναζ Μήτρου Λονγκ: Ο έμπειρος αθλητής έμεινε ελεύθερος από τους Πέισερς.

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ο Καναδός γκαρντ αποδεσμεύτηκε από τους Πέισερς αφού δεν κατάφερε να τους πείσει πως αξίζει ένα συμβόλαιο. Πέρυσι έπαιξε σε 20 αγώνες και το μεγαλύτερο διάστημα το πέρασε στην G League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος αθλητής “έπαιξε” για τον Παναθηναϊκό το προηγούμενο διάστημα, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε. Πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και δεν αποκλείεται να δούμε να γίνει κάποια κίνηση από ομάδα της Ευρωλίγκα. Ωστόσο στην παρούσα φάση προταιρεότητά του είναι να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το NBA.

Ο 26χρονος αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν στους Fort Wayne Mad Ants, δηλαδή την θυγατρική ομάδα των Indiana Pacers και δεν απογοήτευσε καθόλου, ίσα ίσα. Συγκεκριμένα, σε 27 λεπτά συμμετοχής είχε 14 πόντους μέσο όρο με 34% ευστοχία πίσω από την γραμμή των 6.75, μαζί με 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το δυνατό του σημείο είναι το σουτ, μπορεί φέτος να είχε 34% το οποίο δεν είναι και κάτι το σπουδαίο, όμως στην καριέρα του έχει 36% σε 8 σουτ ανά αγώνα, πράγμα που τον καθιστά έμπειρο και σταθερό σουτέρ. Τα 6 ριμπάουντ και οι 7 ασίστ ανά αγώνα, δείχνουν πως ο Μήτρου Λονγκ είναι ουσιαστικά ένας ολοκληρωμένος παίκτης ο οποίος μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας. Μην ξεχνάμε πως έχει στις “πλάτες” του μερικά παιχνίδια στο NBA αφού ήταν για 2 χρόνια στους Utah Jazz και φέτος αγωνίστηκε ολίγον στους Indiana Pacers.

Στο κολέγιο απέδειξε αρκετές φορές πως όταν η μπάλα καίει, αυτός είναι ο άνθρωπος που θέλει να την έχει στα χέρια του. Εξάλλου, ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας του στο κολέγιο είχε δηλώσει πως ο Μήτρου Λόνγκ είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης τους. Όμως όπως όλοι οι παίκτες, ο Μήτρου Λονγκ έχει και αυτός τα αρνητικά του, συγκεκριμένα, το ύψος του (1.90) σε συνδυασμό με τα όχι και τόσο μακριά του χέρια, τον καθιστούν έναν μέτριο αμυντικό, ο οποίος δεν μπορεί να μαρκάρει εύκολα τα ψηλά αντίπαλα σούτινκ γκάρντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments