Αθλητισμός

Σοβαρό επεισόδιο με τον Μπάγεβιτς – Τον έπιασε από τον λαιμό

Σοβαρό επεισόδιο με τον Μπάγεβιτς – Τον έπιασε από τον λαιμό
Ένα σοβαρό επεισόδιο έγινε στην αποστολή της Βοσνίας με πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε αποσυρθεί για αρκετά χρόνια από την προπονητική. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια είχε θεσμικόρόλο στην ΑΕΚ. Μπορεί η επιστροφή του στους πάγκους να φάνταζε δύσκολη, αλλά ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να αναλάβει άλλη μια αποστολή. Να βγάλει την Εθνική Βοσνίας από το αδιέξοδο. Μαζί με κάποιες άλλες μορφές του Βοσνιακού ποδοσφαίρου ανέλαβαν να σώσουν την εθνική της χώρας. Με τον “Πρίγκιπα του Νερέτβα” στη θέση του προπονητή.

Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα και ξεκίνησε μια γκρίνια για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκτός από τα αποτελέσματα φαίνεται πως το κλίμα δεν είναι καλό και ανάμεσα στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα. Ο θρυλικός προπονητής φέρεται να μην έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς. Ειδικότερα τον τελευταίο καιρό αυξάνονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Έπεσε μέχρι και ξύλο με πρωταγωνιστή τον Ντόυσαν Μπάγεβιτς

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ στη Βοσνία, πρωταγωνιστής ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έπιασε από τον λαιμό τον αθλητικό διευθυντή της εθνικής ομάδας, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο φαίνεται πως παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι το επεισόδιο καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας έγινε έξαλλος από δηλώσεις απαξίωσης που είχε κάνει ο αθλητικός διευθυντής.

«Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό. Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς», είχε πει Μισίμοβιτς.

O Μπάγεβιτς, πάντως, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βοσνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι έχει σκοπό να κάνει ο Βόσνιος από εδώ και πέρα. Δεν αποκλείεται να τον δούμε να επιστρέφει και πάλι στην ΑΕΚ καθώς η σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη παραμένουν εξαιρετικές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments