Οικονομία

E-fresh: Το σούπερ μάρκετ στην πόρτα σας

E-fresh: Το σούπερ μάρκετ στην πόρτα σας
E-fresh: Χιλιάδες οι καθημερινές online παραγγελίες.

Η ευκολία στις διάφορες συναλλαγές  που μας προσφέρει απλόχερα το διαδίκτυο έχει περάσει και στην αγορά προϊόντων που βρίσκαμε πριν από μερικά χρόνια μόνο στα σούπερ μάρκετ. Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής και το γεγονός ότι πολλοί εργαζόμενοι δεν έχουν χρόνο για να διαθέσουν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και αναζητούν την ευκολία αλλά και την ποιότητα οδήγησαν επιχειρηματίες στη δημιουργία ηλεκτρονικών σούπερ μάρκετ. Από το 2016 και εν μέσω μνημονίων και οικονομικής στενότητας, το e-fresh έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητα χιλιάδων καταναλωτών οι οποίοι μέσω του υπολογιστή τους πραγματοποιούν τις αγορές τους και ύστερα τις βρίσκουν στην πόρτα του σπιτιού τους.

Το e-Fresh.gr συστάθηκε ώστε να προσφέρει μία καινοτόμα και εύχρηστη ιστοσελίδα, την οποία συνδύασε με μία πρωτοποριακή λύση αποθήκευσης και μεταφοράς των αγορών στον χώρο του πελάτη προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικών αγορών.

Το e-Fresh.gr δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεγάλη πείρα στο λιανεμπόριο, στις εφοδιαστικές αλυσίδες και στις νέες τεχνολογίες, ώστε να παρέχει μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση στους καταναλωτές της Αθήνας. “Η ιδέα ήταν απλή και ταυτόχρονα δύσκολη: να φέρουμε με το super market στην πόρτα του πελάτη μας με επαγγελματισμό και χωρίς περιορισμούς. Βλέποντας προσεγγίσεις που είχαν ήδη εδραιωθεί σε χώρες του εξωτερικού ακολουθήσαμε το δρόμο της ανεξάρτητης ανάπτυξης – δεν συνεργαζόμαστε με κάποια φυσική αλυσίδα – με σημαντικές επενδύσεις στις υποδομές μας.

Παράλληλα αξιοποιήσαμε σε μεγάλο βαθμό νέες τεχνολογίες όπως η ρομποτική και ο αυτοματισμός σε διαφορετικούς τομείς της δραστηριότητάς μας. Έτσι δημιουργήσαμε ένα πλήρες site που καλύπτει την κάθε ανάγκη ενός νοικοκυριού ώστε να μην χρειαστεί συμπληρωματική παραγγελία από κάποιο φυσικό κατάστημα. Σήμερα περίπου 4 χρόνια μετά η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει περίπου μισό εκατομμύριο παραγγελίες εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα σε χιλιάδες νοικοκυριά” θα πει σε συνέντευξή της στο Startupper η Ζήνα Μαυροειδή, managing director του E-Fresh.gr.

Η e-fresh.gr διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 15,000 κωδικούς στο site της καλύπτοντας όλη την γκάμα προϊόντων super market μεταξύ των οποίων η μαναβική, το νωπό κρέας ή ακόμη και το φρέσκο ψάρι. Αυτή τη στιγμή απασχολεί 170 άτομα εκ των οποίων τα 75 να είναι οδηγοί.

Οι καταναλωτές στο e-fresh μπορούν

  • να καλύψουν τόσο τις ανάγκες τους σε τρόφιμα (ακόμη και φρέσκο γάλα), αλλά και σε ηλεκτρικές συσκευές, προϊόντα βρεφικής φροντίδας, κάβα και ό,τι άλλο χρειάζεται ένα νοικοκυριό
  • να διαλέξουν μεταξύ γνωστών brands, αλλά και ιδιαίτερων προϊόντων από μικρούς παραγωγούς καθώς και βιολογικά είδη
  • να αναζητήσουν και να βρουν εύκολα προϊόντα ιδανικά για χορτοφάγους, για πάρτυ, για Barbeque, προϊόντα ολικής άλεσης και άλλα.
  • να βρουν μαζεμένες όλες τις προσφορές για οικονομικότερες αγορές
  • να υποβάλλουν την παραγγελία τους στο δικό τους χρόνο, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • να επιλέξουν την μέρα, ώρα και τον χώρο όπου επιθυμούν να τους παραδώσουμε τις αγορές τους
  • να πληρώσουν με ασφάλεια και με τον τρόπο πληρωμής που επιθυμούν
  • να κερδίσουν χρόνο αφού πλέον μπορούν να αποφύγουν το κουραστικό και δαπανηρό ταξίδι προς ένα supermarket.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments