Αθλητισμός

Μίκο Αλμπορνόζ ΑΕΚ: Την περίπτωση του Χιλιανού κοιτάζει η Ένωση

Μίκο Αλμπορνόζ ΑΕΚ: Την περίπτωση του Χιλιανού κοιτάζει η Ένωση
Μίκο Αλμπορνόζ ΑΕΚ: Ο αριστερός μπακ Χιλιανής καταγωγής έχει προταθεί στην Ένωση. Το όνομά του είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να ευοδωθεί κάποια συνεργασία.

Η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν προσπαθεί να ενισχύσει την άμυνά της και ψάχνει τον κατάλληλο παίκτη. Στα ονόματα που της έχουν προταθεί φαίνεται πως είναι και του Μίκο Αλμπορνόζ. Ο Χιλιανός αριστερός μπακ, σουηδικής καταγωγής, είχε ακουστεί ξανά στα ελληνικά πράγματα, καθώς όπως αναφέρει η FORΖΑ είχε βρεθεί πιο παλιά σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να αποδειχτεί της μεταγραφικής μοίρας γραφτό να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη. Ο 30χρονος αριστερός μπακ που έμεινε ελεύθερος από το Αννόβερο έπειτα το περασμένο καλοκαίρι εσχάτως προτάθηκε ξανά στην ΑΕΚ κι αναμένει στο ακουστικό του.

Σύμφωνα με το “Sportime” Ο 29χρονος άσος στο Ανόβερο μέτρησε πέρυσι 19 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Προηγουμένως πάντως αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν στη Bundesliga.

Και ο Φερνάντο Κοστάντζα υποψήφιος για την ΑΕΚ

Στην ίδια εφημερίδα γίνεται λόγος και για τον 22χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Φερνάντο Κοστάντζα, που έχει μείνει ελεύθερος από την Μποταφόγκο. Το όνομά του είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα και για τον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι του 2018 πήγε δανεικός στη Λιλ χωρίς όμως να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα κι επέστρεψε στην πατρίδα του, για να παίξει πέρυσι σε 22 αγώνες.

Τι θα γίνει με τον Μάρκο Λιβάγια

Βασική προτεραιότητα της ΑΕΚ ωστόσο, φαίνεται πως είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια, του Κροάτη ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως επιθετικός στην ελληνική ομάδα και το 2018 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική της χώρας του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην «Ένωση» μπορεί να έχουν στο μυαλό τους την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά κοιτούν και την επόμενη ημέρα της ομάδας. Και αυτή τη στιγμή- όπως έχουν τα πράματα- υπάρχουν δύο ανοικτά ζητήματα. svg%3E

Πρόκειται για τα συμβόλαια των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα ενώ αξίζει να τονισθεί πως κάθε περίπτωση έχει τις δυσκολίες της και το οικονομικό σκέλος θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η υπόθεση πάντως, που θα έρθει πρώτη στο προσκήνιο, όπως γράφει η «Live Sport» είναι αυτή του Λιβάγια, ο οποίος διανύει την τρίτη του σεζόν στην ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments