Αθλητισμός

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Η δοκιμή της ενδεκάδας λίγο πριν το ντέρμπι

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Η δοκιμή της ενδεκάδας λίγο πριν το ντέρμπι
Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Στο λιμάνι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το ντέρμπι με το «τριφύλλι».

Σήμερα Σάββατο στις 19.30 αναμένεται να διεξαχθεί το «ντέρμπι αιωνίων» την ώρα που ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου στη δοκιμή της ενδεκάδας πήρε θέση και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ δείχνει να έχει το προβάδισμα για τα «φτερά» της επίθεσης, όπως αναφέρει το sportime, αντί του Μπρούμα. Μπορεί ο Πορτογάλος να έχει κι αυτός τις πιθανότητες του, αλλά ο Μαρτίνς σκέφτεται περισσότερο τον διεθνή άσο. Εξάλλου, ο Ραντζέλοβιτς έχει παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο σε πολλά ντέρμπι όσο και σε κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Για αυτό δεν αποκλείεται να πάρει μια ακόμα ευκαιρία ενώ είναι και ο πιο έμπειρος σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Από την άλλη, όπως αναφέραμε και χθες, για την επίθεση ο Κώστας Φορτούνης έχει τον πρώτο λόγο να καλύψει τα κενά που άφησαν οι Ελ Αραμπί και Χασάν. Άλλωστε, έπαιξε και πέρυσι κάτι ανάλογο ενώ ρόλο θα έχει και ο Μασούρας καθώς μπορεί να έχει καπαρωμένη θέση, για το αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά θα εναλλάσσεται με τον Φορτούνη.

Τι γίνεται με Σουντανί;

Και να σημειώσουμε πως μπορεί να ακούστηκε έντονα και το όνομα του Χιλάλ Σουντανί καθώς βρέθηκε με τους βασικούς, αλλά πλέον, έτσι όπως φαίνεται, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς, τελευταία, έχει κάνει αρκετές εκπλήξεις λαμβάνοντας τελευταία στιγμή τις αποφάσεις του.

Σχετικά με το αριστερό άκρο της άμυνας, θα τοποθετηθεί ο Ραφίνια γιατί έμπειρος άσος καλείται να καλύψει τις απουσίες των Χολέμπας και Βινάγκρε. Στο κέντρο της άμυνας ο Σεμέδο, αναμένεται να έχει παρτενέρ τον Σισέ ενώ ο Μπα φαίνεται πως θα μείνει στον πάγκο. Στο τέρμα, ο Ολυμπιακός θα έχει τον Σα, την ώρα που την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης.

Με βάση τα όσα φάνηκαν στο Ρέντη λοιπόν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν με τους: Σα, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς (ή Μπρούμα), Φορτούνης. Και να αναφέρουμε πως ο 40χρονος Πορτογάλος διαιτητής Αρτούρ Σοάρες Ντίας θα διευθύνει το ντέρμπι, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments