Αθλητισμός

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Το πλάνο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Σαββάτου

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Το πλάνο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Σαββάτου
Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Φαίνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται Φορτούνη και Ραφίνια.

Μερικές ώρες μένουν μέχρι να διεξαχθεί το πολυαναμενόμενο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ Σαββάτου (21 Νοεμβρίου στις 19.30), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super Leauge.

Και έχουμε έναν Ολυμπιακό που έχασε έναν ακόμα παίκτη και ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με το «τριφύλλι» σκέφτεται τι θα κάνει την ώρα που Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί εκτός. Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν, είδε τον Ματιέ Βαλμπουενά να τραυματίζεται.

Ο Γάλλος αριστερός πλάγιος μέσος υπέστη θλάση οπίσθιου ορθού μηριαίου και τίθεται εκτός για διάστημα τουλάχιστον δέκα ημερών, ίσως και για έναν μήνα. Αυτό σημαίνει πως χάνει την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, για το Champions League, αλλά και επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων».

Mε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Βαλμπουενά ενημέρωσε ο ίδιος για τον τραυματισμό του στην προπόνηση (Πέμπτη 19 Νοεμβρίου) του Ολυμπιακού. «Δυστυχώς, τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και θα μείνω εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. Παραμένω 100% δίπλα στην ομάδα, όπως πάντα! Πάμε!», ανέφερε ο Γάλλος πλάγιος μέσος.

Έτσι, οι παραπάνω απώλειες υποχρεώνουν τον Πέδρο Μαρτίνς να καταφύγει σε άλλες λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό ο Φορτούνης να χρησιμοποιηθεί αλλά όχι πίσω από τον σέντερ φορ, παρότι θα απουσιάσει και ο τραυματίας Βαλμπουενά. Αν ο Πορτογάλος τεχνικός επιλέξει σχήμα με τρεις χαφ, Μπουχαλάκη, Καμαρά και Εμβιλά, τότε είναι πολύ πιθανό μπροστά τους να βρίσκονται οι Μασούρας, Μπρούμα και Φορτούνης.

Όμως, αν προτιμηθεί σχήμα με κάτι πιο κοντινό σε φορ, οι Σουντανί (κατά κύριο λόγο) και Κάιπερς είναι υποψήφιοι. Όσο αφορά στα μετόπισθεν, από τη στιγμή που ο Χολέμπας δύσκολα θα παίξει λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε, ο Ραφίνια έχει τον πρώτο λόγο για το αριστερό άκρο της άμυνας, μιας και ο Βινάγκρε δεν είναι στο 100%. Σε αυτή την περίπτωση ο Ντρέγκερ θα καλύψει το δεξί άκρο άμυνας. Ο Σα θα είναι στο τέρμα, με τον Σεμέδο στόπερ και παρτενέρ του θα είναι ο Μπα ή ο Σισέ με φαβορί τον πρώτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments