Video

Βασίλης Χαραμπόπουλος σύζυγος: Αυτός είναι ο λόγος που παντρεύτηκε στη Βενετία

Βασίλης Χαραμπόπουλος σύζυγος: Αυτός είναι ο λόγος που παντρεύτηκε στη Βενετία
Βασίλης Χαραμπόπουλος σύζυγος: Κινηματογραφικός ο έρωτάς τους, με τον έναν να είναι το στήριγμα του άλλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν στην αρχή της εβδομάδας ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος μίλησε- μεταξύ άλλων- για το ατύχημα που είχε αλλά και τη σύζυγό του.

Τον ταλαντούχο ηθοποιό υποδέχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος τη Δευτέρα 16Νοεμβρίου και μίλησε για την αγάπη του για το θέατρο και για τους επιτυχημένους τηλεοπτικούς του ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό. Επίσης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το θέατρο λόγω του lockdown και της πανδημίας, καθώς και στα όνειρά του.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, η οποία τόνισε ότι για εκείνη είναι «ο δικός της Άγιος Βασίλης». Μάλιστα, η Λίνα Πρίντζου αποκάλυψε ότι ο γάμος τους έγινε στην Βενετία από… ανάγκη, γιατί είχε δηλώσει στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ότι όπου παντρευτεί θα παίζουν κλαρίνα τρεις ημέρες και τρεις νύχτες. «Προκειμένου να αποφύγει το τριήμερο γλεντοκόπι, πήγαμε στη Βενετία». Η σύζυγος του ηθοποιού είπε και το πόσο πολύ τη στήριξε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας της.

Αναφορικά με το θέατρο την εποχή του κορωνοϊού, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ. «Ακόμα και στην καραντίνα θα έπρεπε να είναι ανοικτά μόνο τα θέατρα. Το να θέλουμε να συνεβρεθούμε στη σκηνή ως ηθοποιοί σημαίνει ότι θέλουμε να νιώσουμε ότι κάνουμε κάτι παραπάνω σε αυτό τον κόσμο. Έχει μπει ένας τοίχος (λόγω μάσκας) και δεν αισθάνεσαι πια τι νιώθει ο θεατής».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του. «Άρχισε σαν παιδικό όνειρο, 3 – 4 ετών ήθελα να γίνω ηθοποιός και έπαιξε ρόλο η ασπρόμαυρη τηλεόραση όπου έβλεπα τις παλιές ελληνικές ταινίες. Έλεγα πως όταν μεγαλώσω θέλω να είμαι τέτοιος άνθρωπος. Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί, αλλά μου είπαν βρες και μια δουλειά…». Για τον ηθοποιό μίλησαν με εκτίμηση και η Υρώ Μανέ με την οποία έπαιξαν μαζί στα «Εγκλήματα» και η Κατερίνα Λέχου από το «Είσαι το Ταίρι μου», ενώ προβλήθηκαν και αποσπάσματα από τους «10 Μικρούς Μήτσους».

Όσο για το ατύχημα που είχε ο ηθοποιός ανέφερε το εξής: «Ήταν μία πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου και πολύ περίεργη γιατί όλα αυτά τα χρόνια καβαλάω μηχανάκι από μικρός. Δεν είναι από τη μηχανή, τελικά, γιατί όλοι μου έλεγαν φόρεσε κράνος, αλλά ήμαστε πεζοί. Βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τους κουμπάρους και τη γυναίκα μου, έτυχε να βρεθώ στη μέση. Οι υπόλοιποι ξέφυγαν από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με τεράστια ταχύτητα κατά πάνω μου, μην γνωρίζοντας ότι δεν έχει συνέχεια».

«Με ένα μαγικό και άγιο τρόπο ενώ έπεσε επάνω μου και εγώ το είδα σαν γύρισμα σε κλάσματα δευτερολέπτου γιατί βρέθηκα στον αέρα και έπεσα σε κάτι σύρματα στις γραμμές του τρένου. Ήταν φοβερό ότι δεν είχα πάνω μου τίποτα πέρα από ένα τράνταγμα στη μέση μου και η μοναδική πληγή που είχα στο γόνατο ήταν σε μορφή σταυρού. Και λέω εντάξει μάλλον είχα όλους τους αγίους μαζί μου», συνέχισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments