Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [22/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [22/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [22/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [22/11/20].

Κριός

Πάντα είστε καινοτόμοι και δοκιμάζετε οτιδήποτε νέο και συναρπαστικό. Ωστόσο, σήμερα θα λειτουργήσετε ως δάσκαλοι, σε άτομα που χρειάζονται λίγη βοήθεια για να απελευθερωθούν και να βρουν τον εαυτό τους. Θα μπορέσουν να σας εκφραστούν και να ανοίξουν την καρδιά τους.

Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Θέλετε απλά να είστε μόνοι μαζί, απολαμβάνοντας την αίσθηση της σιωπηλής επικοινωνίας και του βαθύ δεσμού που σας συνδέει. Οργανώστε ένα υπέροχο ρομαντικό δείπνο και γιορτάστε την υπέροχη σχέση σας.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα ρέουν άφθονα σήμερα. Επίσης, σας είναι ευκολότερο να εκφραστείτε. Πράγματι υπάρχει η πιθανότητα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να πείτε πάρα πολλά, που ενδεχομένως να μετανιώσετε αργότερα. Απλά να είστε χαλαροί και προσπαθήστε να μην το παρακάνετε.

Καρκίνος

Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε πραγματικά με τον/την αγαπημένο/η σας. Μερικές φορές μπορεί να πιστεύετε ότι μιλάτε, αλλά δεν το κάνετε από τα βάθη της καρδιάς σας. Αφιερώστε χρόνο σε μια πιο ουσιαστική συζήτηση. Θα ανανεώσει και θα ενισχύσει τον δεσμό σας.

Λέων

Η συζήτηση θα σας ανοίξει πολλές πόρτες σήμερα. Αρκεί να προέρχεται από μέσα σας και να μην μιλάτε απλά για να περάσει η ώρα. Αν καταφέρετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, θα μοιραστείτε κάποιες αλήθειες με τον/την αγαπημένο/η σας.

Παρθένος

Όλοι είναι συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά τους σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει ξαφνικά σας κάνει ερωτική εξομολόγηση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ζυγός

Το ταίρι σας σήμερα μπορεί να αποφασίσει να πειραματιστεί με κάτι. Μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται ή τα μαλλιά του. Προσπαθήστε να μην γίνεστε επικριτικοί. Αφήστε τον/την ελεύθερο/η να εξερευνήσει το φάσμα της μοναδικής του/της ύπαρξης.

Σκορπιός

Ο πειραματισμός σε όλα τα επίπεδα περιγράφει καλύτερα τη σημερινή μέρα, ειδικά όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Για αυτό θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις συνηθισμένες συμπάθειες και αντιπάθειές σας και να είστε ανοιχτόμυαλοι.

Τοξότης

Κάτι μπορεί να συνταράξει τις εξαιρετικά εκλεπτυσμένες σας ευαισθησίες. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε την αρχική σας αντίδραση, ίσως και να ανακαλύψετε νέες ιδέες που θα μπορούσατε να προσαρμόσετε στον τρόπο ζωής σας. Ο έρωτας είναι αντισυμβατικός σήμερα, παρά ρομαντικός με την παραδοσιακή έννοια.

Αιγόκερως

Σήμερα θα σας δοθεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να γνωρίσετε τον/την αγαπημένο/η σας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ο καθένας έχει πλευρές κρυμμένες, που εμφανίζονται ποτέ ή σπάνια. Θα τον/την ερωτευτείτε από την αρχή.

Υδροχόος

Σας αρέσει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και βάζετε ολοένα και πιο ψηλά τον πήχη. Σήμερα θα υιοθετήσετε μια πιο πειραματική προσέγγιση στον έρωτα. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε, ακόμα κι αν οι άλλοι αμφισβητούν τα κίνητρά σας. Αν σας κάνει να νιώθετε καλά, προχωρήστε!

Ιχθύες

Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε τα πάντα διαφορετικά. Αν και η ιδέα σας για το «διαφορετικό» μπορεί να μην είναι και τόσο ακραία, δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο συναρπαστική. Μπορεί να μην είναι κάτι που θα διατηρήσετε… Αλλά ένα πείραμα στην ερωτική σας ζωή μπορεί να σας ανοίξει μερικές νέες πόρτες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments