Αθλητισμός

Fan Έλληνα τραγουδιστή ο Κιλιάν Εμπαπέ

Fan Έλληνα τραγουδιστή ο Κιλιάν Εμπαπέ
Κιλιάν Εμπαπέ: Ο Γάλλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ακούει Κωνσταντίνο Αργυρό.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του παγκοσμίου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ ήδη έχει κατακτήσει το Μουντιάλ στα 21 του χρόνια. Ο λόγος για τον Κιλιάν Εμπαπέ που αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, με όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να τον θέλουν όταν λήξει το συμβόλαιό του το 2021.

Ο 21χρονος Γάλλος συνεχίζει παρόλα αυτά να σκοράρει για τους Παριζιάνους, αλλά στον ελεύθερο του χρόνο ακούει και τις μουσικές που του αρέσουν. Τι αποκαλύφθηκε με πρόσφατη ανάρτησή του; Ότι ο σταρ της Παρί ακούει Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο Εμπαπέ μιλούσε με έναν φίλο του, έκανε ανάρτηση στο Instgram και αποκαλύφθηκε ότι άκουγε το τραγούδι «Πόσο» του Έλληνα τραγουδιστή. Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Να σημειώσουμε ότι ο Εμπαπέ σκόραρε και στο τελευταίο ματς της Παρί απέναντι στην ομάδα όπου αναδείχθηκε, αλλά δεν κατάφερε να την οδηγήσει στη νίκη, αφού η Μονακό έκανε την ανατροπή με 3-2.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος επιθετικός έχει διαμηνύσει στην ομάδα του Παρισιού ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι συνθέτουν την πεντάδα που αναμένεται να μονομαχήσει μέχρις εσχάτων για την υπογραφή του Γάλλου σταρ σε λίγους μήνες από τώρα. Μια υπογραφή που ίσως αλλάξει το γίγνεσθαι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Μερικά λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ

Το καλοκαίρι του 2013 το τμήμα σκάουτινγκ της Μονακό εντόπισε τον 15χρονο τότε Κιλιάν στα τμήματα υποδομής της AS Bondy. Πήρε τον παίκτη στο Πριγκιπάτο και σε ηλικία 18 ετών τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα, όπου άφησε την Ευρώπη με ανοιχτό το στόμα υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η θητεία του Εμπαπέ στους Μονεγάσκους ολοκλήρωθηκε πολύ γρήγορα, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν τον απέκτησε τον Αύγουστο του 2017 ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 145 εκατομμυρίων ευρώ.

Στα 21 του χρόνια ο Εμπαπέ μετράει ήδη 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Γαλλίας, 2 βραβεία πρώτου σκόρερ και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία το 2018. Στη φετινή Ligue 1 με την Παρί, που είναι πρώτη στη βαθμολογία, ο Εμπαπέ έχει σε 7 ματς 9 γκολ και 5 ασίστ αφού κάνει θραύση στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments