Αθλητισμός

Παναθηναϊκός τεχνικός διευθυντής: Γάλλος ο βασικός υποψήφιος

Παναθηναϊκός τεχνικός διευθυντής: Γάλλος ο βασικός υποψήφιος
Παναθηναϊκός τεχνικός διευθυντής: Σύμφωνα με δημοσίευμα, έχει συνεργαστεί παλιότερα με τον Λάζλο Μπόλονι

Από τη Γαλλία φαίνεται ότι είναι ο τεχνικός διευθυντής που θα αναλάβει την κενή θέση μετά την αποχώρηση του Τσάβι Ρόκα από τον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση είναι στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, ο βασικός υποψήφιος έχει συνεργαστεί με τον Λάζλο Μπόλονι στο παρελθόν και έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έδωσε το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας. Μάλιστα, ένα από τα πρώτα ονόματα που προέρχονται από μανατζερικές πηγές στην Γαλλία, κάνουν λόγο για τον Πιερ Ντρεοσί, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στη Ρεν.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τελική ευθεία για να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό, αν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να δώσει έμφαση στην ομαλή συνύπαρξη του προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή και μην δώσει… υπερεξουσίες στο διάδοχο του Τσάβι Ρόκα, όπως είχε κάνει με τον Καταλανό.

Εν τω μεταξύ, με ομιλία ξεκίνησε η εβδομάδα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Λάζλο Μπόλονι πριν από την προπόνηση μάζεψε τους «πράσινους» με τις δύο πλευρές να συζητούν την κατάσταση στην ομάδα μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η ομάδα πρέπει να πατήσει στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, να συνεχίσει να δουλεύει στα προβλήματά της ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Επιπρόσθετα, τονίστηκε ότι αυτές οι δυσκολίες που περνά ο Παναθηναϊκός σε αγωνιστικό επίπεδο πρέπει να ενώσουν την ομάδα σαν μία οικογένεια η οποία μέσα από αυτή την κρίση θα βγει πιο δυνατή. Σκοπός είναι να αφήσουν όλοι πίσω όσα συνέβησαν και να αντιμετωπίσουν όπως πρέπει τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.

Η προπόνηση της Δευτέρας – Ποιοι έκαναν ατομικό

Στα της προπόνησης οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκαναν αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο. Οι Σένκεφελντ και Σαβιέρ έκαναν θεραπεία, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης και Μπεκ. Επιπλέον ο Μολό ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη το απόγευμα όσοι έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής θα παίξουν μεταξύ τους ένα διπλό και οι υπόλοιποι θα κάνουν κανονικά προπόνηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments