Θέσεις Εργασίας

ΕΦΑ Αργολίδας προσλήψεις: Προκήρυξη για θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ

ΕΦΑ Αργολίδας προσλήψεις: Προκήρυξη για θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ
ΕΦΑ Αργολίδας προσλήψεις: Με εννέα άτομα θα ενισχυθεί το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων της περιοχής.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, που εδρεύει στο Ναύπλιο του Νομού Αργολίδας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

  • 7 ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ
  • 2 ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «02-12-2019» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Περισσότερα ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) είναι ελληνική ανεξάρτητη αρχή που διασφαλίζει την ορθότητα των προσλήψεων τακτικού και εποχικού προσωπικού στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ιδρύθηκε το 1994 με το νόμο 2190/1994 επί υπουργίας Αναστάσιου Πεπονή (γνωστός και ως “νόμος Πεπονή”). Δεν εποπτεύεται από την Ελληνική Κυβέρνηση, αλλά από τη Βουλή των Ελλήνων, ενώ υπόκειται και σε δικαστικό έλεγχο. Η ανεξαρτησία του ενισχύθηκε με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001.

Όταν οι διαγωνισμοί για θέσεις στο Δημόσιο προκηρύσσονται και οργανώνονται από το ίδιο το ΑΣΕΠ, τα εργαλεία που διαθέτει για την επιλογή του προσωπικού είναι: γραπτός διαγωνισμός, αξιολόγηση συγκεκριμένων κριτηρίων (μοριοδότηση), συμπληρωματική πρακτική διαδικασία, ειδικές εξετάσεις ή/και συνέντευξη. Διαφορετικές διαδικασίες ακολουθούνται για το ειδικό επιστημονικό προσωπικό και για τους εκπαιδευτικούς.

Οι διαγωνισμοί για επιλογή προσωπικού στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (κυρίως ΝΠΙΔ και ΟΤΑ) προκηρύσσονται και εκτελούνται από τους επιμέρους φορείς, με βάση τον ίδιο νόμο 2190/1994. Η όλη διαδικασία εποπτεύεται από το ΑΣΕΠ, το οποίο και αξιολογεί τυχόν ενστάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments

Latest News

15.02.2026 | 11:17

Σταθερότητα με αυτοπεποίθηση: Το μήνυμα Μητσοτάκη από Άγκυρα έως Τατόι

15.02.2026 | 11:13

«Lockdown mode»: Η λειτουργία του iPhone για ύψιστη ασφάλεια που μπλόκαρε την πρόσβαση στο FBI

15.02.2026 | 11:00

Άδωνις Γεωργιάδης: Το δικαίωμα στη γνώση δεν είναι «εκτροπή» – είναι Κράτος Δικαίου

15.02.2026 | 10:45

Από το Survivor στο J2US: Ο Gio εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με το «Gucci Masai» μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη

15.02.2026 | 10:32

Αλεξανδρούπολη: Τρεις συλλήψεις – Ανάμεσά τους 15χρονος – για τη δολοφονία ηλικιωμένου με 15 μαχαιριές

15.02.2026 | 10:20

Μητσοτάκης για Ερντογάν: Ανοιχτοί δίαυλοι με βάση στο Διεθνές Δίκαιο–Η Ελλάδα δεν επιδιώκει ένταση

15.02.2026 | 10:12

Τάσος Χατζηβασιλείου: Αυτοπεποίθηση και καθαρές γραμμές στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

15.02.2026 | 10:01

Απαγορευτικό απόπλου: Σε ποια λιμάνια είναι δεμένα τα πλοία,τι ισχύει για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

15.02.2026 | 10:45

Από το Survivor στο J2US: Ο Gio εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με το «Gucci Masai» μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη

14.02.2026 | 22:55

Οικονομάκου για Τσερέλα: "Πριν τον γνωρίσω έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτώ ξανά"

14.02.2026 | 21:11

Γιαννόπουλος: Το Μπούλινγκ που Βίωσε στην Αθήνα – «Γέλαγαν τα Παιδιά»

14.02.2026 | 20:34

Κ.Παντελίδης: "Με αυτούς ξυπνάμε, με αυτούς κοιμόμαστε" - Οι εξομολογήσεις για τον Παντελή που συγκίνησαν

14.02.2026 | 19:59

Καραβάτου: Η Δύσκολη Απόφαση που Πήρε για Χάρη των Παιδιών της

14.02.2026 | 19:46

Δέσποινα Βανδή: Οι Τρυφερές Αδημοσίευτες Φωτογραφίες με τον Μπισμπίκη που «Έριξαν» το Instagram

14.02.2026 | 11:36

Eurovision 2026: Το ξέσπασμα Βαρθακούρη για τον ήχο στην εμφάνιση του Good Job Nicky [vid]

14.02.2026 | 01:39

Eurovision 2026: Αυτά είναι τα επτά τραγούδια του Β’ ημιτελικού που πέρασαν στον μεγάλο εθνικό τελικό

15.02.2026 | 08:05

Ρούμπιο: Ο Τραμπ «θα συναντούσε τον Χαμενεΐ» – Διπλωματικό άνοιγμα με κόκκινες γραμμές

14.02.2026 | 16:01

ΗΠΑ και Ιράν ετοιμάζονται για δεύτερο γύρο πυρηνικών συνομιλιών στη Γενεύη

13.02.2026 | 15:17

Παγκόσμιος Πόλεμος έως το 2031; Ο φόβος φουντώνει σε ΗΠΑ και Ευρώπη

13.02.2026 | 14:39

Διπλό αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή: Μήνυμα αποτροπής προς το Ιράν

13.02.2026 | 11:33

Η Ευρώπη μπροστά στο πυρηνικό δίλημμα μετά το «reality check» των ΗΠΑ

13.02.2026 | 08:08

Ρούτε: «Καταστροφική απάντηση» αν η Ρωσία κινηθεί στον Διάδρομο του Σουβάλκι

12.02.2026 | 06:07

Νόαμ Κατς: Ελλάδα–Ισραήλ «άξονας σταθερότητας», στο στόχαστρο το Ιράν

12.02.2026 | 01:08

NATO «Arctic Sentry»: Νέα αποστολή-ομπρέλα στην Αρκτική μετά την κρίση για τη Γροιλανδία

Λοιπό επικουρικό: Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες προσλήψεις σε νοσοκομεία και φορείς Υγείας

Λοιπό επικουρικό: Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων του υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη λοιπού επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία και φορείς Υγείας της χώρας.

Λοιπό επικουρικό: Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες προσλήψεις σε νοσοκομεία και φορείς Υγείας

ΑΑΔΕ: Προσλήψεις 822 μονίμων υπαλλήλων

ΑΑΔΕ: Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη 1Γ/2022 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων είκοσι δύο θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

ΑΑΔΕ: Προσλήψεις 822 μονίμων υπαλλήλων

ΟΑΕΔ: Παράταση αιτήσεων μέχρι το τέλος Μαρτίου για το πρόγραμμα 3.400 νέων θέσεων

ΟΑΕΔ: Παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022, η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των επιχειρήσεων για το νέο πρόγραμμα επιδότησης της εργασίας του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 3.400 ανέργων.

ΟΑΕΔ: Παράταση αιτήσεων μέχρι το τέλος Μαρτίου για το πρόγραμμα 3.400 νέων θέσεων

Κοινωφελής εργασία: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για 25.000 θέσεις σε Δήμους και Περιφέρειες

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία: Σε εξέλιξη βρίσκεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα.

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για 25.000 θέσεις σε Δήμους και Περιφέρειες

ΟΑΕΔ: Μέχρι 30 Μαρτίου οι αιτήσεις για ανέργους 30 ετών και άνω

ΟΑΕΔ προγράμματα 2022: Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 και ώρα 15:00 έχουν οι ενδιαφερόμενοι για τον Γ’ κύκλο του προγράμματος δημιουργίας 7.000 νέων θέσεων εργασίας για ανέργους 30 ετών και άνω.

ΟΑΕΔ προγράμματα 2022: Μέχρι 30 Μαρτίου οι αιτήσεις για ανέργους 30 ετών και άνω

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 25.000 θέσεις του νέου προγράμματος κοινωφελούς

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία 2022: Ξεκινά σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία 2022: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 25.000 θέσεις του νέου Προγράμματος

ΟΑΕΔ: Αιτήσεις για πιστοποίηση σε cloud services με τη Microsoft

ΟΑΕΔ προγράμματα: Μέχρι την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για συμμετοχή στο νέο διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης σε υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους για 1.000 ανέργους.

ΟΑΕΔ προγράμματα: Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις με πιστοποίηση σε cloud services ΟΑΕΔ-Microsoft

ΟΑΕΔ: Ανοιχτές θέσεις για 4.000 ανέργους με επιδότηση 8.397 ευρώ

ΟΑΕΔ προγράμματα: Την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, λήγει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των επιχειρήσεων για συμμετοχή στο νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 4.000 ανέργων ηλικίας 30 ετών.

ΟΑΕΔ προγράμματα: Ανοιχτές θέσεις για 4.000 ανέργους με επιδότηση 8.397 ευρώ