Θέσεις Εργασίας

Λοιπό επικουρικό: Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες προσλήψεις σε νοσοκομεία και φορείς Υγείας

Λοιπό επικουρικό: Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες προσλήψεις σε νοσοκομεία και φορείς Υγείας
Λοιπό επικουρικό: Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων του υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη λοιπού επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία και φορείς Υγείας της χώρας.

Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων του υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη λοιπού επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία και φορείς Υγείας της χώρας. Η ηλεκτρονική διαδικασία στο  https://loipoepikouriko.moh.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20-3-2022 στις 24:00.

Διευκρινίζεται ότι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις κανονικά οι υποψήφιοι που υπηρετούν με συμβάσεις διάρκειας τριών (3) μηνών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 50 του ν.4825/2021 (Α΄157), για αναπλήρωση του ανεμβολίαστου προσωπικού. Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία υποψήφιοι οι οποίο έχουν αποποιηθεί πρόσληψη από 1-01-21 ή έχουν παραιτηθεί από 1-01-20.

Ποια δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν

  • Αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας / Διαβατηρίου Ελληνικής Δημοκρατίας / Άδεια Παραμονής και Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (για τους πολίτες τρίτων χωρών)
  • Υπεύθυνη Δήλωση περί μη καταδίκης (πρότυπο μπορείτε να βρείτε αναρτημένο στη αρχική σελίδα της πλατφόρμας στο σημείο ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ με τον τίτλο ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ_iii να το κατεβάσετε, να το συμπληρώσετε και να το υπογράψετε και έπειτα να το επισυνάψετε ηλεκτρονικά – ΔΕΝ απαιτείται επικύρωση γνησιότητας υπογραφής)
  • Υπεύθυνη Δήλωση περί μη απασχόλησης σε ΤοΜΥ ή ως επικουρικό προσωπικό και μη παραίτησης ή μη αποδοχής θέσης επικουρικού από 1-01-20 μέχρι και την ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών για την τακτική ενεργοποίηση της πλατφόρμας για το 2021 (πρότυπο μπορείτε να βρείτε αναρτημένο στη αρχική σελίδα της πλατφόρμας στο σημείο ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ με τον τίτλο ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ_ iv να το κατεβάσετε, να το συμπληρώσετε και να το υπογράψετε και έπειτα να το επισυνάψετε ηλεκτρονικά – ΔΕΝ απαιτείται επικύρωση γνησιότηταςυπογραφής)
  • Βεβαίωση εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμης απαλλαγής (για τους άνδρες υποψηφίους και μόνο)

Επισημαίνεται ότι το ανώτατο όριο προϋπηρεσίας είναι οι εξήντα (60) μήνες. Διευκρινίζεται ότι η Ειδική προϋπηρεσία/εμπειρία σε ΜΕΘ και ΤΕΠ που αφορά μόνο τους/τις υποψήφιους/ες των κλάδων Νοσηλευτικής (με όριο 24 μηνών), συμπεριλαμβάνεται στο ανώτατο όριο των εξήντα (60) μηνών.

Για τους υποψήφιους όπου είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των νέων οδηγιών, καθώς έχουν υπάρξει αλλαγές. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Επισημαίνεται ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης (iv). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments