Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ζόρια: Μονόδρομος το τρίποντο για την Ένωση

ΑΕΚ – Ζόρια: Μονόδρομος το τρίποντο για την Ένωση
ΑΕΚ - Ζόρια:

Χωρίς τον τιμωρημένο Πέτρο Μάνταλο θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τη Ζόρια Λουχάνσκ, σήμερα (26/11, 19:55) για την 4η αγωνιστική του Europa League. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα και εκτός από τον αρχηγό θα απουσιάσουν ο τραυματίας Έλντερ Λόπες, ο ανέτοιμος Λιβάι Γκαρσία, ο Νταμιάν Σιμάνσκι που δεν είχε δηλωθεί στη λίστα της UEFA και οι Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς που ήταν τα πιο πρόσφατα θύματα του κορωνοϊού.

Ωστόσο, συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, όπως άλλωστε και ο Γκαρσία ο οποίος θα αρχίσει σταδιακά να παίρνει χρόνο συμμετοχής από το επόμενο ματς. Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην ομάδα ο νεαρός Γιάννης Σαρδέλης, που ήταν εκτός από την αρχή της σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί τον Ιούλιο

Έτσι, την αποστολή απαρτίζουν 22 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Καρέρα: «Να υποφέρουμε και να παλέψουμε»

Καμία σχέση δεν έχει ο αγώνας της Ζαπορίζια με τον σημερνό(26/11, 19:55) που θα δώσει η ΑΕΚ εναντίον της Ζόρια για το Europa League. Αυτό υποστήριξε ο Μάσιμο Καρέρα στην χθεσινή συνέντευξή Τύπου που έγινε χθες στα Σπάτα.  «Είναι ένα ματς με καθοριστική σημασία για την πρόκριση. Άρα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε, να παλέψουμε και να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με μεγάλη θέληση και μαχητικότητα» είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Για την τακτική σε σχέση με το πρώτο ματς: «Θεωρώ ότι εμείς παίζουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτως αντιπάλου. Από εκεί και πέρα οι συνθήκες διαμορφώνονται μέσα στο ματς. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και ξαναλέω ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρήσουμε ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα. Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι με βάση την προϊστόρια των αναμετρήσεων».

Η αποστολή της Ζόρια με ΑΕΚ

Με 20  παίκτες στην αποστολή ήρθε στην Αθήνα η αποστολή της Ζόρια Λουχάνσκ. Η αποστολή αποτελείται από τους Σεβτσένκο, Βασίλι, Ματσαρούπα, Βέρνιντουμπ, Αμπού Χάνα, Φαβόροφ, Πιντούμπνι, Κομτσενόφσκι, Ιβανισένια, Ναζαρίνα, Γκριν, Γιουρτσένκο, Τσίγκανικς, Κοτσέργκιν, Λούνιοφ, Πέροβιτς, Γκλάντκι, Καμπάεφ, Γκρόμοφ, Αχάποφ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments