Αθλητισμός

Μάντζουκιτς Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι γράφουν ότι «ερυθρόλευκοι» και Γαλατά ενδιαφέρονται για τον Κροάτη

Μάντζουκιτς Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι γράφουν ότι «ερυθρόλευκοι» και Γαλατά ενδιαφέρονται για τον Κροάτη
Μάντζουκιτς Ολυμπιακός: Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Κροάτη επιθετικό.

Μπορεί να είμαστε ακόμα στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά οι φήμες για το ενδιαφέρον ομάδων για παίκτες δίνουν και παίρνουν. Στην Τουρκία γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μάριο Μάντζουκιτς. Αναφέρουν, βέβαια, ότι για τον Κροάτη σέντερ φορ ενδιαφέρεται και η Γαλατάσαραϊ.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Milliyet» γράφει για νέο κύκλο επαφών ανάμεσα στους Τούρκους παράγοντες και στον Κροάτη επιθετικό. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, εκπρόσωποι της τουρκικής ομάδας συναντήθηκαν με τον Μάντζουκιτς και συζήτησαν για την προοπτική να συνεργαστούν. Ο 34χρονος στράικερ είναι ελεύθερος από τον Ιούλιο, όταν έλυσε το συμβόλαιο του με την Αλ Ντουμπάι του Κατάρ και θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη για να κλείσει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο.

Στο ρεπορτάζ της η τουρκική εφημερίδα, εμπλέκει και τον Ολυμπιακό. Ο Μάντζουκιτς φέρεται να ισχυρίστηκε στους παράγοντες της Γαλατά ότι έχει και άλλες προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι ο ένας, η Βόλφσμπουργκ μία άλλη, ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από την πατρίδα του Μάντζουκιτς, από ομάδες της Κροατίας. Ο Μάντζουκιτς εξετάζει τις επιλογές του και ενημέρωσε τους Τούρκους ότι θα αποφασίσει στις επόμενες εβδομάδες για το μέλλον του.

Ντέρμπι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για τον Ολυμπιακό

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το αυριανό ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου των «ερυθρόλευκων»: «Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (Σαββάτο 19:30, novasports2HD).

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί».

Εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, έμειναν οι Χασάν και Ραντζέλοβιτς που έχουν κορωνοϊό, οι Βαλμπουενά και Μπρούμα που είναι τραυματίες αλλά και οι Βινάγκρε, Ανδρούτσος και Μπρούνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments