Αθλητισμός

Ντρεοσί Παναθηναϊκός: Ποια ονόματα έφτασαν στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ για μεταγραφές

Ντρεοσί Παναθηναϊκός: Ποια ονόματα έφτασαν στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ για μεταγραφές
Ντρεοσί Παναθηναϊκός: Ο ερχομός του νέου γενικού διευθυντή στο «τριφύλλι» φαίνεται ότι σήμανε συναγερμό για τα γραφεία των μάνατζερ.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη φυγή του Τσάβι Ρόκα δεν διέθετε τεχνικό ή γενικό διευθυντή, κάτι που επισήμανε και σε δηλώσεις του ο Λάζλο Μπόλονι. Ο ερχομός, όμως, του Αντρέ Ντρεοσί φαίνεται ότι σήμανε συναγερμό για τα γραφεία των μάνατζερ.

Πολλά είναι τα ονόματα που ήρθαν στα γραφεία της ΠΑΕ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με το newspao.gr, πρώτος και καλύτερος, ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, Ένζο. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει τον γιο του να μην έχει την επιθυμητή πορεία στην καριέρα του. Ο μικρός Ζιντάν θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση μετά την Αλμερία και ο ατζέντης του τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό.

Η χρηματική του αξία σύμφωνα με στοιχεία του Transfermarkt είναι στις 500.000 ευρώ. Ο Ένζο αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός χαφ, όσο και ως εξτρέμ.

Η λίστα συνεχίζεται με το όνομα του Γιάγια Σανόγκο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ο 27χρονος Γάλλος, γνωστός από τη θητεία του στην Άρσεναλ, έχει μείνει χωρίς ομάδα από την 1η Ιουλίου, όταν και αποδεσμεύτηκε από την Τουλούζ. Το κασέ του μπορεί να γίνει προσιτό για τους «πράσινους», αφού έχει μείνει μισή σεζόν χωρίς ποδοσφαιρική στέγη.

Ακολουθεί η περίπτωση του 25χρονου, Ρεμί Ουόλτερ. Και αυτός Γάλλος, παίζει στα χαφ και μπορεί να ντυθεί στα πράσινα υπό προϋποθέσεις. Στα μέσα του Αυγούστου έμεινε ελεύθερος από την τούρκικη Μαλάτιασπορ. Δεν «έπιασε» στη Νις, παρόλο που παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Τρουά.

Τέλος, ο Γουίλιαμ Βανκιέρ ξεχωρίζει κι αυτός ανάμεσα στις προτάσεις για τον Παναθηναϊκό. Είναι σε προχωρημένη ηλικία (32), έφυγε από την Τουρκία και την Αντάλιασπορ το καλοκαίρι και κρίνεται προσιτός οικονομικά για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

Όπως βλέπετε, αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν σχέση με τη γαλλική αγορά, αφού ο Ντρεοσί είναι από τη Γαλλία, αλλά ήταν για χρόνια στα διοικητικά της Ρεν. Θυμηθείτε το προφίλ του Ντρεοσί:

Ο Πιέρ Ντρεοσί γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1959 στη Ρουμπέ της Γαλλίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λιλ, Σοσό, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν και Κάννες.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ανέλαβε ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής στην ομάδα των Καννών και στη συνέχεια βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα. Από το 1996 έως και το 2002, εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Λιλ, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεν.

Στο σύλλογο της Βρετάνης παρέμεινε συνολικά έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2002 έως και τον Ιούνιο του 2013. Αρχικά διετέλεσε αθλητικός διευθυντής, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2007 ανέλαβε το πόστο του πρώτου προπονητή της ομάδας.

Στη συνέχεια και μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε το ρόλο του γενικού διευθυντή. Το τελευταίο χρονικά βήμα στην καριέρα του ήταν η Παρί στην οποία και παρέμεινε από τον Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιανουάριο του 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments