Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Δίλημμα του Μπόλονι για την άμυνα

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Δίλημμα του Μπόλονι για την άμυνα
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει αποφασίσει πως θα παρατάξει την αμυντική του γραμμή στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναθηναϊκός δεν συμμετέχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις οπότε είχε ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία του για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποια έδρα θα γίνει το ματς. Αυτό δεν εμποδίζει τον Λάζλο Μπόλονι να καταστρώνει τα πλάνα του. Ωστόσο υπάρχει κάτι που τον προβληματίζει έντονα και έχει να κάνει με την αμυντική του γραμμή.

Αυτή την περίοδο ο Μπόλονι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και ειδικότερα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Φραν Βέλεθ προέρχονται από τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμοι. Ακόμη κι αν είναι στην αποστολή, ο Ρουμάνος προπονητής σκέφτεται σοβαρά να τους κρατήσει εκτός βάζοντας στόπερ τον Κουρμπέλη, ο οποίος έχει το επιπλέον προσόν να «χτίζει» το παιχνίδι από πίσω, πράγμα που θα είναι χρήσιμο στο συγκεκριμένο ματς.

Αν ο αρχηγός της ομάδας παίξει στην άμυνα, τότε ο Αλεξανδρόπουλος θα είναι σίγουρα βασικός στο κέντρο, δίπλα στον Μαουρίσιο. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Βιγιαφάνιες, ενώ η επιστροφή του Αγιούμπ μετατίθεται για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας απέναντι στην ΑΕΚ. Πάντως υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να μπει στην αποστολή.

Ποιους σκέφτεται να απομακρύνει ο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι πλέον αρκετό καιρό στον Παναθηναϊκό για να μπορέσει να διαμορφώσει μια εικόνα από την ομάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται μέχρι και να απομακρύνει μια… ενδεκάδα από παίκτες. Κάποιους, βέβαια, ως δανεικούς για να πάρουν παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Κονάν, Μπεκ, Σέχου, Καμπετσή και Χατζηγιαννάκη. Ο τελευταίος ενδέχεται να παραχωρηθεί κάπου ως δανεικός.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και μια τετράδα παικτών, για την οποία θα κληθεί το επόμενο διάστημα να πάρει αποφάσεις ο πράσινος προπονητής. Αυτοί είναι οι Αντονίτο, Αγιούμπ, Σερπέζης και Μαυρομμάτης. Οι δύο Έλληνες από αυτή τη μικρή λίστα, μπορεί να δοθούν σε άλλο κλαμπ για να εξελιχθούν.

Εν τω μεταξύ, αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό, καθώς ο ερχομός του Πιερ Ντρεοσί, γεννάει ελπίδες για να καλυτερεύσουν τα οικονομικά της ομάδας. Η πορεία του εξάλλου στη Ρεν ήταν καθοριστική και σε αυτό το κομμάτι, καθώς όπως αναφέρει το newspao.gr, ήταν αυτός που εξασφάλισε στον σύλλογο έσοδα που έφθασαν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments