Lifestyle

Μελάνια Τραμπ: Οι γυμνές φωτογραφίες της πριν γίνει Πρώτη Κυρία

Μελάνια Τραμπ: Οι γυμνές φωτογραφίες της πριν γίνει Πρώτη Κυρία
Μελάνια Τραμπ: Έχει υπάρξει μοντέλο πολύ πριν γνωρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μελάνια Τραμπ: Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και σέξι πρώην Πρώτες Κυρίες των Ηνωμένων Πολιτειών και μάλλον όχι άδικα. Η Μελάνια Τραμπ πριν από τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ και πριν αυτός γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, ασχολούνταν επαγγελματικά με το μόντελινγκ, συνεργαζόμενη με κορυφαίους μεγάλους οίκους μόδας, γυρίζοντας τηλεοπτικά διαφημιστικά ενώ δεν ήταν λίγες οι εμφανίσεις της σε γνωστά περιοδικά μόδας.

Τι έκανε όμως η όμορφη Μελάνια Τραμπ πριν γίνει η Πρώτη Κυρία της Αμερικής;

Η Μελάνια Τραμπ κατάγεται από τη Σλοβενία. Ο πατέρας της ήταν αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων και η μητέρα της μοδίστρα σε μια τοπική βιοτεχνία ρούχων. Η ίδια μεγάλωσε σε ένα διαμέρισμα στην πόλη Σεβνίκα. Η πρώτη της επαφή με το μόντελινγκ ήταν το 1975, σε ηλικία μόλις 5 ετών.

Η καριέρα της ως μοντέλο ωστόσο ξεκίνησε επίσημα όταν έγινε 16 ετών. Την ανακάλυψε ο Σλοβένος φωτογράφος Στέιν, Τζέρκο. Η Μελάνια Κνάους, – όπως ήταν το πραγματικό της όνομα- καθόταν σε ένα παγκάκι και περίμενε μια φίλη της να τελειώσει την πασαρέλα σε μια επίδειξη μόδας. Ο φωτογράφος την κάλεσε στο στούντιο του για μια δοκιμαστική φωτογράφηση. Οι φωτογραφίες της ήταν «πολλά υποσχόμενες», όπως είχε πει ο Τζέρκο.

Στα 18 της εργάστηκε σε ένα γραφείο μοντέλων στο Μιλάνο. Διέκοψε για λίγο την καριέρα της στο μόντελινγκ για να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Λουμλπιάνας. Όμως, ένα χρόνο αργότερα το παράτησε και επέστρεψε στον κόσμο του θεάματος περπατώντας πάλι στις πασαρέλες και πραγματοποιώντας επαγγελματικές φωτογραφίσεις σε Μιλάνο και Παρίσι. Το 1996 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου δούλεψε για μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, ενώ όλοι οι συνεργάτες της δήλωναν ότι επρόκειτο για μια πραγματική επαγγελματία. Μάλιστα, είχε φωτογραφηθεί και στο ιδιωτικό αεροπλάνο του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις

Την ίδια χρονιά της προτάθηκε να κάνει γυμνή φωτογράφιση για το γαλλικό ανδρικό περιοδικό MAX. Ο φωτογράφος Αλέ ντε Μπεϊσβάιλ ανέφερε ότι «ήταν πολύ άνετη στη φωτογράφιση. Μια πραγματική επαγγελματίας. Είναι ομορφιά και όχι πορνό».

Οι φωτογραφίες βγήκαν στη δημοσιότητα το 2016 κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ και εκείνος δεν δίστασε να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια «Η Μελάνια ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα. Έκανε πολλές φωτογραφίσεις σε μεγάλα περιοδικά. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για ένα ευρωπαϊκό περιοδικό πριν να γνωριστούμε. Στην Ευρώπη αυτές οι φωτογραφίες ήταν πολύ της μόδας και συνηθισμένες» είχε δηλώσει τότε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Αποκαλυπτική φωτογράφηση έκανε και για το ανδρικό περιοδικό GQ της Βρετανίας το 2000, αφού είχε γνωριστεί με τον Τραμπ. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο ιδιωτικό σκάφος του Τραμπ, ένα Boeing 727. Σε κάποιες ήταν ολόγυμνη με πανάκριβα κοσμήματα και χειροπέδες πάνω σε μια γούνα, ενώ σε άλλες «ελαφρώς» ντυμένη με αποκαλυπτικά εσώρουχα με ένα όπλο στο χέρι. Το εξώφυλλο του περιοδικού έγραφε «Σεξ στα 30 χιλιάδες πόδια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments