Video

Φωτισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου: Δήμαρχος και δημοτικός αξιωματούχος «δεν το έχουν» με τον συγχρονισμό

Φωτισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου: Δήμαρχος και δημοτικός αξιωματούχος «δεν το έχουν» με τον συγχρονισμό
Φωτισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου: Viral έγιναν δήμαρχος και δημοτικός αξιωματούχος καθώς δεν κατάφεραν να πατήσουν το κουμπί στο σωστό timing. Όλα είναι θέμα timing αναφέρει το BBC Radio Somerset που ανέβασε στα social media το περιστατικό από την περιοχή του Bridgewater.

Στην προσπάθειά τους να φέρουν λίγη από την αισιοδοξία των Χριστουγέννων στου συμπολίτες τους, ο δήμαρχος και ένας δημοτικός αξιωματούχος στο Bridgewater αποφάσισαν να ανάψουν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και να το μεταδώσουν με βίντεο, μιας και λόγω κορωνοϊού οι γνωστές τελετές απαγορεύονται. Ωστόσο κατάφεραν άθελά τους κάτι καλύτερο. Να προσφέρουν γέλιο για τον κακό συγχρονισμό τους και φυσικά να γίνουν viral. 

Στο βίντεο παρακολουθούμε τον δήμαρχο και έναν δημοτικό αξιωματούχο να στέκονται αριστερά και δεξιά από έναν μηχανισμό με μοχλό που όταν πατηθεί θα “πυροδοτήσει” το άναμμα του χριστουγεννιάτικου στολισμού. Φορώντας τις μάσκες τους, αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα από το 4 ως το 0… και στο σημείο “0” πιέζουν τον μοχλό. Μόνο που τα λαμπάκια πίσω έχουν ανάψει ήδη στο “1” – γεγονός που δεν έχουν αντιληφθεί.

Το βίντεο δεν έμεινε ασχολίαστο από τους Βρετανούς, αρκετοί από τους οποίους θεώρησαν ότι κάτι που πάει τόσο στραβά είναι πολύ ταιριαστό στο 2020 – μία χρονιά που επίσης πήγε πολύ στραβά και κανείς δεν μπόρεσε να κάνει όσα προγραμμάτιζε.

Με ανάλογο χιούμορ αντέδρασε και το δημοτικό συμβούλιο που ανέβασε το βίντεο στη σελίδα του με την επισήμανση: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα φώτα έφεραν περισσότερη χαρά από αυτή που σχεδιάζαμε!”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments