Αθλητισμός

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Ετοιμάζει μια αλλαγή ο Μαρτίνς

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Ετοιμάζει μια αλλαγή ο Μαρτίνς
Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει μια αλλαγή στην ενδεκάδα του στο μεγάλο ματς με τους Γάλλους.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει καλό πρόσωπο κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι παρά τις δυο ήττες που έκανε. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι δεν έχουν πολλές πιθανότητες για να πάρουν τη δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους. Παράλληλα υπάρχει πάντα και ο στόχος της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League και παρατείνει το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας. Σημαντικό ματς για την πορεία του Ολυμπιακού είναι το ματς με την Μαρσέιγ.

Η Γαλλική ομάδα έχει δείξει ότι είναι ένα επίπεδο κάτω από τον Ολυμπιακό που έχει προβάδισμα για την τρίτη θέση. Η Ελληνική ομάδα έχει ήδη κερδίσει το πρώτο ματς και δεν θα ήταν αρνητικό αποτέλεσμα και η ισοπαλία. Με λίγα λόγια είναι ένας “τελικός” για το Ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς το γνωρίζει καλά και δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές που μπορεί να χαλάσει τη χημεία που υπάρχει.

Η αλλαγή που ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρότι θα έχει κάποιες επιστροφές παικτών, δεν αναμένεται να κάνει πέρα από μια αλλαγή στο βασικό σχήμα σε σχέση με την ομάδα που επικράτησε του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-2). Λογικά στη θέση του Λοβέρα θα χρησιμοποιηθεί ο Μασούρας. Ο Σα θα είναι στο τέρμα, με τους Σεμέδο και Σισέ στόπερ, τον Ραφίνια δεξιά, τον Χολέμπας αριστερά και τριάδα τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Καμαρά στο κέντρο, ενώ μπροστά θα είναι οι Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Διαθέσιμος θα είναι ο Χασάν, που ανέρρωσε από τον κορωνοϊό, αλλά και ο Βινάγκρε, ωστόσο εκτός παραμένουν οι ανέτοιμοι Βαλμπουενά και Μπρούμα, όπως και ο Ραντζέλοβιτς που ακόμη ταλαιπωρείται από την πανδημία. Ο Γάλλος έχει ζητήσει πάντως να ακολουθήσει την αποστολή, για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και να επιστρέψει ως αντίπαλος στο παλιό του «σπίτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments