Αθλητισμός

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Η αφρικανική τριάδα των Πειραιωτών θέλει να αποδείξει πολλά

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Η αφρικανική τριάδα των Πειραιωτών θέλει να αποδείξει πολλά
Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Καμαρά, Σισέ και Μπα έχουν να αποδείξουν πολλά σε όσους δεν τους πίστεψαν.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του στη διοργάνωση και όχι μόνο. Στο παιχνίδι η αφρικανική τριάδα του Ολυμπιακού που έχει περάσει από τη Ligue 2 της Γαλλίας, θέλει να αποδείξει ότι άξιζε για περισσότερη προσοχή από τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Ο λόγος για τους Μαντί Καμαρά, Πάπε Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα Live Sport που χαρακτηριστικά αναφέρει: «Απασχόλησαν γαλλικές ομάδες, αγωνίστηκαν στη Ligue 2 και τώρα έχουν την ευκαιρία στο παιχνίδι αύριο απέναντι στη Μαρσέιγ να δείξουν ότι άξιζαν μεγαλύτερη προσοχή από τα μεγάλα κλαμπ της χώρας πριν τους αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς με την ομάδα της Μασσαλίας λόγω του κορωνοϊού και έπαιξε στην Αζαξιό (2016-18), τον Σισέ που αγωνίστηκε μόλις 1 λεπτό ως αλλαγή στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και πέρασε κι αυτός από την Αζαξιό (2015-17) και τον Μπα που ήταν βασικός στο πλάι του Σεμέδο στον αγώνα στο Φάληρο και φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα της Γκαζελέκ Αξαζιό (2017-19)».

Εν τω μεταξύ, λίγο νωρίτερα σήμερα, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για πριν τον αγώνα. Υποστήριξε ότι μπορεί να ξεκινήσει βασικό τον Μάριο Βρουσάι κόντρα στη Μαρσέιγ, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει το Champions League και ξεκαθάρισε στους Γάλλους που ρωτούσαν, ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν πήγε στη Μασσαλία για να παίξει.

Για το αυριανό ματς είπε: «Φυσικά και θέλουμε να είναι ζωντανές οι ελπίδες για να προχωρήσουμε. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Εξαρτώμαστε από το άλλο αποτέλεσμα. Ακόμα και αν όλα πάνε καλά όπως τα θέλουμε εκεί, δεν θα έχει αξία αν δεν κερδίσουμε. Αν μια ομάδα πει ότι πάει για την ισοπαλία, το πιο πιθανό είναι να χάσει. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό που προσπαθεί σε κάθε αγώνα ο Ολυμπιακός, τη νίκη».

Για τον Μάριο Βρουσάι σημείωσε: «Ο Μάριος έχει εξαιρετική εξέλιξη, είναι πονοκέφαλος για εμένα. Τον γνωρίζουμε καλά, τον παρακολουθούσαμε, είμαι ανοικτός σε παίκτες που ανταποκρίνονται καλά. Ναι, έχει πιθανότητες για το αυριανό παιχνίδι. Η επιστροφή του Χολέμπας και του Αραμπί είναι σημαντικές, μας δίνουν λύσεις. Ο Αραμπί είναι ο εκτελεστής μας, είναι καταπληκτικός. Ο Χολέμπας όπως είδατε είναι κι αυτός σημαντικός, αναγκαστήκαμε να τον αντικαταστήσουμε με τον Ραφίνια».

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments