Lifestyle

Τζένη Μπότση εγκυμοσύνη: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο την κράτησε κρυφή

Τζένη Μπότση εγκυμοσύνη: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο την κράτησε κρυφή
Τζένη Μπότση εγκυμοσύνη: «Υπάρχουν στιγμές που παρακαλάω να έχω πέντε λεπτά για εμένα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κακή μαμά. Είμαι από τις μαμάδες που έχουν μαζί τους όλα όσα χρειάζονται».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχθηκαν στην εκπομπή τους στον ΣΚΑΙ «Dot.» την Τζένη Μπότση η οποία μίλησε για τη ζωή με το μωρό στο σπίτι, την περίοδο της εγκυμοσύνης της και όλα όσα βίωσε από τότε μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε και τον λόγο που την οδήγησε στο να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. «Η ζωή με το μωρό είναι ωραία, γλυκιά. Είναι πολύ καλή η μικρή είναι γλυκιά, είναι συνεργάσιμη. Το γεγονός ότι είμαι από πάνω της 24 ώρες το 24ωρο και το ότι δεν είναι εδώ τώρα είναι περίεργο. Την έχει βοηθήσει πολύ, αλλά εμένα δεν ξέρω αν έχει βοηθήσει», τόνισε η Τζένη Μπότση.

Και προσέθεσε: «Υπάρχουν στιγμές που παρακαλάω να έχω πέντε λεπτά για εμένα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κακή μαμά. Είμαι από τις μαμάδες που έχουν μαζί τους όλα όσα χρειάζονται», ενώ για το γεγονός ότι η κόρη της ήρθε στη ζωή της μετά από προσπάθεια και μεγάλη επιθυμία είπε το εξής: «Πολλές φορές λέω στην κόρη μου, σε ονειρευόμουν».

Όσο για την απόφασή της να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, «δεν ήθελα να μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη μου. Γέννησα Νοέμβρη και ο πατέρας μου το έμαθε τον Αύγουστο. Δεν το έκρυψα για τα media. Ήθελα να το κρατήσω για εμένα, για να είμαι ήρεμη. Έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα. Έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές».

«Το ήξεραν πολύ λίγοι. Ο μπαμπάς μου όταν το έμαθε έκλαιγε και η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη για εκείνη περίοδο που ετοιμαζόταν για ένα χειρουργείο. Της το είπα τότε για να της δώσω κουράγιο και δύναμη. Ως έγκυος δεν έβγαινα από το σπίτι. Έκανα lockdown και περίμενα να γεννήσω για να πάρω τους δρόμους. Και πάνω που ξεκινήσαμε με τη μικρή να βγαίνουμε τις βόλτες μας, κλειστήκαμε μέσα», συμπλήρωσε.

Για τον σύντροφό της, η Τζένη Μπότση δήλωσε: «Είμαστε 7 χρόνια μαζί με τον Αλέξανδρο, αλλά δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει τύχει. Για ποιον λόγο; Το ότι πρέπει για να κάνεις ένα παιδί να παντρευτείς είναι ψέμα. Για τις γυναίκες που κάνουν εξωσωματική είναι ακόμη πιο εύκολο. Υπογράφεις στην εξωσωματική. Με τον Αλέξανδρο έχουμε διαφορές, τις οποίες συγχωνεύουμε όμορφα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments