Αθλητισμός

Τσουκαλάς Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Η πρόβλεψη του οπαδού των «ερυθρόλευκων» για το σημερινό ματς

Τσουκαλάς Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Η πρόβλεψη του οπαδού των «ερυθρόλευκων» για το σημερινό ματς
Τσουκαλάς Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Όλοι οι φίλοι των Πειραιωτών περιμένουν με ανυπομονησία το σημερινό ματς στις 10μμ και ο Τάκης Τσουκαλάς τολμάει να προβλέψει και το τελικό σκορ.

Σήμερα ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Μαρσέιγ και τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και οι παίκτες έχουν βάλει στόχο να πάρουν την νίκη. Στις 10 μμ, όλοι οι φίλοι των ερυθρολεύκων θα στηθούν στις οθόνες για να απολαύσουν το ματς και μαζί με αυτούς ο Τάκης Τσουκαλάς που δεν  δίστασε να παίξει στοίχημα προβλέποντας το τελικό σκορ.

Η νίκη στη Μασσαλία θα τους εξασφαλίσει την παρουσία τους στους «32» του Europa League και αν νικήσει η Σίτι την Πόρτο στην Πορτογαλία, θα παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Τί είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου για το ματς με την Μαρσέιγ

«Φυσικά και θέλουμε να μείνουν ζωντανές οι ελπίδες για να προχωρήσουμε. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, αλλά γνωρίζουμε ότι εξαρτώμαστε από το άλλο αποτέλεσμα (σ.σ. Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι).

Ακόμα και αν όλα πάνε καλά όπως τα θέλουμε εκεί, δεν θα έχει αξία αν δεν κερδίσουμε. Αν μια ομάδα πει ότι πάει για την ισοπαλία, το πιο πιθανό είναι να χάσει. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό που προσπαθεί σε κάθε αγώνα ο Ολυμπιακός, τη νίκη.» Για το τι μπορεί να σημαίνει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του μια ομάδα που έχει 0/4 και δεν έχει σκοράρει ακόμη, ο Πορτογάλος απάντησε:

«Ειλικρινά θα απαντήσω ότι τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόρτο είναι ισορροπημένα. Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα, κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Η Μαρσέιγ αξίζει τον σεβασμό μας παρότι δεν έχει σκοράρει. Το αποδεικνύει στο γαλλικό πρωτάθλημα».

Ο Τάκης Τσουκαλάς στοιχηματίζει

Στη νίκη δεν πιστεύουν μόνο ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, αλλά και ο Τάκης Τσουκαλάς. Ο γνωστός οπαδος των Πειραιωτών έπαιξε ήδη στο στοίχημα τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βέλοντρομ και μάλιστα με ακριβές σκορ 0-2! Οπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media, ο Τάκης Τσουκαλάς πόνταρε 25.00 € στη νίκη του Ολυμπιακού με ακριβές σκορ 2-0 και αν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή του μαζί με τη χαρά για τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών, θα πάρει και 450.00€!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments