Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Πιέζει για τον Βραζιλιάνο η Σπόρτινγκ

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Πιέζει για τον Βραζιλιάνο η Σπόρτινγκ
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών για τα άκρα της άμυνας αρέσει αρκετά και στην Σπόρτινγκ

Το καλοκαίρι που μας πέρασε εξελίχθηκε ένα σίριαλ για την απόκτηση του Ματέους Ρέις από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είχε εντυπωσιάσει στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Ριο Άβε. Παρά το γεγονός ότι οι δυο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία η Πορτογαλική ομάδα έκανε παιχνίδια τακτικής και έτσι η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Βέβαια ο Ολυμπιακός παρέμεινε σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ενόψει του Ιανουαρίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία ισχύει και οι δυο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Ολυμπιακός έχει τον Χοσέ Χολέμπας που αποτελεί την πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή. Ωστόσο ο διεθνής μπακ έχει πατήσει τα 36 και δεν μπορεί να θεωρηθεί μια μακροχρόνια λύση. Παράλληλα έχει αποκτηθεί ο Ρούμπεν Βινάγκρε που έχει έρθει στην Ελλάδα δανεικός με…απαγορευτική οψιόν αγοράς.

Δυνατά για Ματέους Ρέις η Σπόρτινγκ

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ματέους Ρέις δείχνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία είναι σχεδόν καθημερινά για το ενδιαφέρον των «λιονταριών» για τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ, ο οποίος απασχολεί τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Σπόρτινγκ προσφέρει 500.000 ευρώ στην Ρίο Άβε για να πάρει τον Ιανουάριο τον παίκτη, όμως εκείνος δεν δείχνει θετικός σε αυτό το σενάριο και θέλει να έρθει στον Πειραιά.

Όπως αναφέραμε και πριν, αυτή τη στιγμή στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ υπάρχουν ο Χολέμπας και ο Βινάγκρε, με τους διοικούντες την ΠΑΕ να θέλουν να είναι έτοιμοι για το επόμενο καλοκαίρι. Το θετικό, πάντως, στην υπόθεση είναι πως ο Ματέους Ρέις αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει… λιοντάρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Αυτό σημαίνει ότι σε μερικές εβδομάδες ο Ολυμπιακός μπορεί να αποσπάσει την υπογραφή του ακόμα και αν περιμένει μέχρι τις 30 Ιουνίου για να τον ανακοινώσει. Δεν αποκλείεται βέβαια οι δυο ομάδες να κάτσουν να τα βρουν και να συμφωνήσουν σε ένα ποσό για να γίνει άμεσα η μεταγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments