Αθλητισμός

Tα βλέμματα στραμμένα στον Κώτσιρα

Tα βλέμματα στραμμένα στον Κώτσιρα
Γίαννης Κώτσιρας: Tι συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Αστέρα και της ΑΕΚ.

Υπήρχαν πολλά βλέμματα στραμμένα στον Κώτσιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Αστέρα και της ΑΕΚ. Εντός και εκτός γηπέδου τσέκαραν τον Γιάνναρο. Βλέπετε, όπως αναφέρει και το sdn.gr, οι συνεχείς αναφορές του Αλέξη Κούγια ότι είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος ξεσήκωσαν κόσμο και κοσμάκη. Αλλά το παλικάρι απ’τη Μεγαλόπολη δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του. Έχασε πόντους. Αλλά ο ένας «μνηστήρας» υπάρχει. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ. Από αλλού θα σκάσει η… βόμβα όταν αποφασίσουν να την πυροδοτήσουν. Ακόμα, όμως, το σκέφτονται. Διότι ο Γιάννης αποτελεί τη δεύτερη επιλογή. Όχι την πρώτη.

O Γιάννης Κώτσιρας παίκτης «διαμάντι» του Αστέρα

Ο Κώτσιρας ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στα 17 με τη φανέλα της Δόξας Μεγαλόπολης, ομάδα της γενέτειράς του, στα τοπικά της Αρκαδίας. Νωρίτερα είχε περάσει από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, όμως πέθανε ο πατέρας του, που ήταν ο άνθρωπος που τον πηγαινοέφερνε στην Τρίπολη κι αναγκάστηκε να ενταχθεί στη Μεγαλόπολη.

Το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στη Φαλαισία όπου έμεινε τρία χρόνια, δείχνοντας εξαιρετικά δήγματα του ταλέντου του. Ο Παναρκαδικός που αγωνιζόταν στην Γ εθνική τότε, τον εντόπισε και τον απέκτησε. Με τη φανέλα του μέτρησε 50 συμμετοχές και σκόραρε 22 φορές. Δύο χρόνια αργότερα (2016) ήρθε μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έψαχνε ταλέντα από την περιοχή και ο 23χρονος τότε επιθετικός έμοιαζε ιδανική περίπτωση. Ο ρόλος του μέχρι σήμερα είναι αυτός του δεξιού εξτρέμ-μέσου, ενώ ορισμένες φορές έχει χρησιμοποιηθεί και ως μπακ.

H συνέχεια σίγουρα δεν ήταν όπως την φανταζόταν, καθώς μέσα σε τρεις σεζόν έχει σκοράρει μόλις δύο φορές σε όλες τις διοργανώσεις σε 64 συμμετοχές, ενώ φέτος σε 32 εμφανίσεις δεν έχει σημειώσει κανένα γκολ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments