Lifestyle

Η Ράνια Σαραγγανίδα είναι η εκρηκτική Βολιώτισσα που σαρώνει στο Instagram

Η Ράνια Σαραγγανίδα είναι η εκρηκτική Βολιώτισσα που σαρώνει στο Instagram
Η Ράνια Σαραγγανίδα κάνει αλματώδη βήματα στο Instagram. Κάτι παραπάνω ξέρουν οι χιλιάδες άνδρες θαυμαστές που την ακολοθούν.

Ράνια Σαραγγανίδα: Βλέπει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ανεβαίνει σε ακόλουθους με μεγάλη ταχύτητα. Η ίδια δεν κάνει κάτι παραπάνω από ο να είναι ο εαυτός της. Αυτό όμως είναι και το κλειδί της επιτυχίας, καθώς ο ανδρικός πληθυσμός τρελαίνεται να την απολαμβάνει.

Στα 25 της κερδίζει ολοένα και περισσότερο τον κόσμο των social media, κλείνει το μάτι στο σεξαπίλ και το φακό, γοητεύει και μετρά περισσότερους από 65.000 followers. H Ράνια Σαραγγανίδα, η Βολιώτισσα καλλονή, τρελαίνει το Instagram και όχι άδικα.

Με πηγαίο σεξαπίλ, θεϊκές αναλογίες, μεσογειακό ταπεραμέντο, η νεαρή μπορεί να σπούδασε παιδαγωγικό αλλά ασχολείται με τον κόσμο του δημοφιλούς μέσου και προσπαθεί να κάνει κάποια βήματα στο χώρο της μόδας. Το δυνατό της όπλο είναι το σώμα της και γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά στις φωτογραφίες της.

Καθημερινά βλέπει τους αριθμούς της στο Instagram να πληθαίνουν. Η μελαχρινή καλλονή ξέρει πως ένα μονάχα ποστ της μπορεί να προκαλέσει ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό που την ακολουθεί φανατικά. Η Ράνια σπουδάζει στο Παιδαγωγικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ παράλληλα εργάζεται ως υποδοχή στα μεγαλύτερα νυχτερινά κλαμπ του Βόλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments