Αθλητισμός

Ραφίνια σε Μανθάνο: «Να πας στο VAR να το δεις»

Ραφίνια σε Μανθάνο: «Να πας στο VAR να το δεις»
Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν έξαλλος με τον διαιτητή της αναμέτρησης και τη δάση του δεύτερου πέναλτι που κέρδισε η Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Μασσαλία με στόχο να πάρει τη νίκη που εξασφαλίζει το Ευρωπαϊκό του μέλλον. Τα πράγματα έδειχναν να εξελίσσονται ιδανικά για τους “ερυθρόλευκους” που προηγήθηκαν με το τέρμα του Μαντί Καμαρά. Ωστόσο όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι παρά τις λίγες επιθετικές τους προσπάθειες κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση η φάση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Αυτό έγινε  γιατί ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος και οι συμπαίκτες του ισχυρίστηκαν ότι ήταν εκτός περιοχής και έπρεπε να έχει καταλογιστεί φάουλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν και η αρχική εκτίμηση του Χιλ Μανθάνο που υπέδειξε φάουλ. Ωστόσο από το VAR τον ενημέρωσαν ότι μετά τα ριπλέι που είδαν πρέπει να δοθεί πέναλτι.

 Η έκρηξη του Ραφίνια

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού που υπέπεσε την παράβαση, έλεγε διαρκώς στον Τζιλ Μανθάνο πως η παράβαση έγινε εκτός περιοχής προτρέποντάς τον να πάει στο VAR για να δει την φάση. «Να πας στο VAR να το δεις κι εσύ για να πάρεις απόφαση», ήταν η τελευταίες κουβέντες του Ραφίνια. Μάλιστα, ήταν τόσο οργισμένος που στο τέλος της αναμέτρησης τα… έχωνε στους διαιτητές για την απόφαση αυτή. Συγκεκριμένα με δηλώσεις του απόρησε πως με τόσες κάμερες δεν μπόρεσε να καταλάβει κανείς ότι ήταν εκτός περιοχής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραφίνια: «Νομίζω πως παίξαμε καλά. Κάναμε καλό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος και δεν έχω αμφιβολία καμία. Η απόφαση του διαιτητή ήταν λάθος. Ήμουν έξω από την περιοχή. Τέτοια λάθη δεν μπορούν να γίνονται από διαιτητή όταν υπάρχουν τόσες κάμερες και VAR και τεχνολογία. Είμαι πολύ λυπημένος για την ήττα γιατί παίξαμε καλά και για τον διαιτητή και τις αποφάσεις του».

Μαζί του διαμαρτυρήθηκαν τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και άλλα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής. Μάλιστα πολλοί από αυτούς στάθηκαν στις δηλώσεις του στο πόσο επηρέασαν οι αποφάσεις του διαιτητή το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments