Lifestyle

Σάρον Στόουν σήμερα: Ποζάρει με μαύρο κορμάκι

Σάρον Στόουν σήμερα: Ποζάρει με μαύρο κορμάκι
Σάρον Στόουν σήμερα: Έγινε σύμβολο του έρωτα και αναγνωρίσθηκε διεθνώς όταν πρωταγωνίστησε στο ερωτικό θρίλερ το «Βασικό Ένστικτο».

Η Σάρον Στόουν είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και πρώην μοντέλο. Έχει πάρει το Βραβείο Primetime Emmy καθώς και Golden Globe, ενώ έχει λάβει και υποψηφιότητες για ένα βραβείο Academy και δύο Screen Actors Guild Awards.

Έγινε σύμβολο του σεξ και αναγνωρίσθηκε διεθνώς όταν πρωταγωνίστησε ως Catherine Tramell σε μια άλλη ταινία του Verhoeven, το ερωτικό θρίλερ «Basic Instinct» του 1992, για την οποία κέρδισε την πρώτη υποψηφιότητα για το βραβείο Χρυσής Σφαίρας για την Καλύτερη Ηθοποιό σε μια δραματική ταινία. Πάντως, έλαβε περαιτέρω αναγνώριση με την ερμηνεία της στο επικό δράμα του Martin Scorsese «Casino» του 1995.

Γεννημένη το 1958 και όντας πάνω από 60 ετών, η Σάρον Στόουν καταφέρνει ακόμα να εντυπωσιάζει. Πρόσφατα μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός πόζαρε στον φακό φορώντας μαύρο κορμάκι με τα ατελείωτα και διάσημα πόδια της να κλέβουν την παράσταση, με την ίδια να κάθεται στον μπράτσο ενός καναπέ κάτω από ένα μεγάλο πορτρέτο της Μέριλιν Μονρόε.

Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία είχε γράψει το εξής: «Δεν είμαι μόνο έκπληκτη αλλά ευγνώμων που εξακολουθώ να ποζάρω ως μοντέλο στα 62 μου. Ευχαριστώ όσους με προσέλαβαν αυτή τη χρονιά». Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της βέβαια, σε ερωτικές και ενήλικες ταινίες μεγάλου μήκους, όπως το «Basic Instinct», το «Sliver» και το «The Specialist», είχε δεχθεί πολλά σχόλια.

Η Σάρον Στόουν πάντως, έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα σε παραπάνω από 300 περιοδικά celebrities και μόδας σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της. Για παράδειγμα, πόζαρε γυμνή για το Playboy πριν από αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 1990, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της και κυρίως τους μύες που είχε αναπτύξει για την προετοιμασία μιας ταινίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments