Αθλητισμός

Λεβέκ ΠΑΟΚ: Έκανε προσφυγή κατά του «Δικέφαλου» και της FIFA στο CAS

Λεβέκ ΠΑΟΚ: Έκανε προσφυγή κατά του «Δικέφαλου» και της FIFA στο CAS
Λεβέκ ΠΑΟΚ: Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής προσέφυγε στο διεθνές διαιτητικό δικαστήριο.

O Ντόριαν Λεβέκ προσέφυγε κατά του ΠΑΟΚ, αλλά και της FIFA στο CAS, στο διεθνές διαιτητικό δικαστήριο. Ο πρώη ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» απευθύνθηκε στο διεθνές διαιτητικό δικαστήριο διεκδικώντας όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του, κι όχι τα δεδουλευμένα του από την μικρή περίοδο που βρέθηκε στον «Δικέφαλο».

Να σημειωθεί ότι ο 31χρονος μπακ έπαιξε για ένα μόλις παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα απέναντι στην Κέρκυρα στις 27 Αυγούστου του 2018. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, έκτοτε δήλωνε συνέχεια τραυματίας και δεν μπορούσε να βρει ποτέ την θέση του στην αποστολή του ΠΑΟΚ που είχε προσφύγει στην ΕΠΟ και προχώρησε στη διακοπή του συμβολαίου του.

Δείτε την προσφυγή στο CAS

Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στην Κύπρο μετά το ματς με την Ομόνοια όπου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα ψάξει να βγάλει αντίδραση μετά το άσχημο αποτέλεσμα στον αγώνα με την κυπριακή ομάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Σε δύο μέρες έρχεται μία ακόμα μάχη για το πρωτάθλημα απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω του την Ευρώπη και να βγάλει αντίδραση στα παιχνίδια που έρχονται.

Το αγωνιστικό τμήμα προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (04.12) στην Κύπρο. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα υψηλής έντασης με έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Από την αναμέτρηση του ΓΣΠ δεν προέκυψε κάποιο θέμα τραυματισμού. Ο Αντελίνο Βιερίνια ξεκίνησε θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνεχίζει την αποκατάστασή του. Το Σάββατο (05.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Εν τω μεταξύ, περιπετειώδης ήταν η άφιξη του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λόγω της κακοκαιρίας. Τα συνεργεία εδάφους δεν μπορούσαν να πλησιάσουν με ασφάλεια το αεροσκάφος. Τα μέλη της αποστολής του «Δικέφαλου» κατέβηκαν από το αεροπλάνο μετά από 50 λεπτά αναμονής μέσα σε αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments