Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Βόλος: Πάρτι των «ερυθρολεύκων» με 4 – 1

Ολυμπιακός – Βόλος: Πάρτι των «ερυθρολεύκων» με 4 – 1
Ολυμπιακός - Βόλος: Μόνος στην κορυφή ο Πειραιάς, μετά το 4 - 0 επί του Βόλου.

Μόνος στην κορυφή της Super League βρέθηκε ο Ολυμπιακός μετά από μια θριαμβευτική εμφάνιση επί του Βόλου. Πρωταγωνιστής του ματς, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από πενήντα βράδια. Και το έκανε με τυμπανοκρουσίες, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στην αναμέτρηση με τον Βόλο (4-1) στο Καραϊσκάκης.

Ναι, από το χατ τρικ με τον Ατρόμητο (17/10) είχε να σκοράρει ο Μαροκινός. Είπε να το πιάσει λοιπόν από εκεί βγαίνοντας απόψε για το δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 1-1. Και το ξανάκανε. Τρία δικά του γκολ (66΄, 80΄, 90΄+1΄) έγραψαν την ιστορία. Και πρόσθεσαν τρεις ακόμη βαθμούς στο σακούλι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλάζοντας τελείως την εικόνα αλλά και την «αίσθηση» αυτής της παράξενης αναμέτρησης, όπως αναφέρει η περιγραφή του in.gr.

Ο Βόλος προηγήθηκε αλλά όλα γύρισαν τούμπα

Ένα σωρό από απίθανα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ντρέγκερ αποχώρησε (βουρκωμένος και) τραυματίας μόλις στο 3΄. Ο Βόλος είχε δοκάρι στο 7΄(Δουβίκας) και προηγήθηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 9΄(Μπαριέντος). Ένας Γιάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία, διαιτητής τυπικά, έκλεινε τα μάτια στο πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων με αποκορύφωμα τη φάση της ισοφάρισης από τον Μασούρα (45΄+3).

Και μέσα σε όλα ο Ολυμπιακός έδειχνε επηρεασμένος και από το rotation (πολύ κακή εμφάνιση από τον Βινάγκρε αλλά και τον Μπα) και από την κούραση και από όσα αντιμετώπιζε στο γήπεδο.

«Μπλόκο» μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Το ότι κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και τελικά να φτάσει σε ένα σκορ επιπέδου 4-1 λέει πολλά. Και για τον χαρακτήρα της ομάδας. Και για τον τρόπο που ο Πέδρο Μαρτίνς διόρθωσε την εικόνα. Και βέβαια για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που το φονικό του ένστικτο είναι σήμα κατατεθέν για αυτή την ομάδα.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Σεμέδο, Μπα (59’ Σισέ), Βινάγκρε (46’ Χολέμπας), Ντρέγκερ (5’ λ. τρ. Ραντζέλοβιτς), Καμαρά, Μπουχαλάκης (58’ Πέπε) , Φορτούνης (81’ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί

Βόλος (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75’ Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Δουβίκας, Ουάρντα (68’ Περέα), Μαρτίνες, Μπαριέντος (19’ λ. τρ. Νίνης), Κολόμπο, Ριένστρα, Μπαρτόλο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments