Αθλητισμός

Σουντανί Ολυμπιακός: Πολιτισμένο το διαζύγιο – Έχει ενημερωθεί ο ατζέντης του

Σουντανί Ολυμπιακός: Πολιτισμένο το διαζύγιο – Έχει ενημερωθεί ο ατζέντης του
Σουντανί Ολυμπιακός: Και οι δύο πλευρές θα κερδίσουν από το «διαζύγιο».

Ο Ελ Αρμπί Χιλάλ Σουντανί, ο Αλγερινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος ή επιθετικός για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που η ατυχία τον συνάντησε τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν είναι ξανά ο ίδιος ενώ.

Όντως, τον ήθελε (και) ο κόουτς! Όντως, πέρυσι έδωσε κάμποσες λύσεις. Όμως, πλέον διαπίστωσαν κόουτς και club πως δεν είναι ο ίδιος. Για αυτό και η έλλειψη ευκαιριών ακόμα και με την απουσία των δύο σέντερ φορ (Ελ Αραμπί, Χασάν). Μάλιστα, ο Κάιπερς φαντάζει πια πιο «ψηλά» στην ιεραρχία του Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο Sportime του Σαββάτου, ο 33χρονος Αλγερινός το έχει πάρει χαμπάρι. Το βγάζει και με τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια. Άλλωστε, ήδη ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό πως έχει το ελεύθερο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Και οι δύο πλευρές θα κερδίσουν…

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Απρίλιο ο ίδιος ο Χιλάλ Σουντανί είχε αναφερθεί στην άσχημη ψυχολογία του μετά τον τραυματισμό του και στην αποφασιστικότητά του να επιστρέψει πιο δυνατός, στο πλαίσιο συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στο ηλεκτρονικό περιοδικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αλγερινός άσος των ερυθρολεύκων είχε εξηγήσει πως βρίσκεται σε επαφή με τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά τονίζοντας πως ανυπομονεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Έχασα το κουράγιο μου…»

«Ήταν ένας τραυματισμός που δεν περίμενα ότι θα συμβεί εκείνη τη στιγμή. Ήξερα από την πρώτη στιγμή τι μου είχε συμβεί. Ήταν κάτι που το είχα ζήσει ξανά. Ειλικρινά, ήμουν βαθιά απογοητευμένος. Το ηθικό μου έπεσε, όμως, στη ζωή και στο ποδόσφαιρο οι τραυματισμοί μπορεί να συμβούν. Δεν ένιωθα καθόλου καλά, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Και είχε προσθέσει το εξής: «Έχασα το κουράγιο μου γιατί ο κόουτς με είχε εμπιστευτεί για να παίξω στην Ευρώπη και επίσης ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, είχα αυτοπεποίθηση… Δεν έχεις κάθε χρόνο την ευκαιρία να παίξεις με τον Ολυμπιακό στο Europa League, μα όλα είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και της τύχης».

«Δεν θα σηκώσω ψηλά τα χέρια τώρα, θα γυρίσω πιο δυνατός και έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Εξάλλου θα έχουμε και την επόμενη σεζόν ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μας», είχε καταλήξει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments