Ελλάδα

Βόμβα Τράγκα για Μητσοτάκη και εμβόλιο

Βόμβα Τράγκα για Μητσοτάκη και εμβόλιο
Τράγκας για Μητσοτάκη: Απίστευτος ο ισχυρισμός του Έλληνα δημοσιογράφου.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το σχόλιο του Γιώργου Τράγκα σχετικά με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο Έλληνας δημοσιογράφος για τον πρωθυπουργό, θα κάνει «εμβόλιο με κορωνοϊό».

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή στον «Ελλάδα 94,3 FM», αναφέρθηκε στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό, λέγοντας ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί. «Όπως έχουμε δει και για την περίπτωση του AIDS, που εδώ και δεκαετίες κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εφικτό».

Ισχυρίστηκε πως θα κάνει «εμβόλιο με νερό»

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το συγκεκριμένο εμβόλιο ενδέχεται να αποδειχθεί επισφαλής για τον άνθρωπο, δηλαδή να έχει παρενέργειες, αλλά στη συνέχεια προέβη σε μια απίστευτη δήλωση.

Όπως υποστήριξε, όντως ο πρωθυπουργός θα σπεύσει να κάνει το εμβόλιο μπροστά στις κάμερες για να πείσει τον κόσμο να κάνει το ίδιο αλλά το εμβόλιο που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα είναι για τον κορωνοϊό, αλλά θα είναι «εμβόλιο με νερό». «Θα κάνει αυτός εμβόλιο με νερό μπροστά στις κάμερες για να πείσει εσένα να κάνεις το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!», προέταξε.

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό σε όλο τον κόσμο

Από την άλλη, με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι διαδικασίες που αφορούν στον εμβολιασμό. Για παράδειγμα, η Βρετανία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που ενέκρινε το εμβόλιο των Pfizer – BioNTech κατά της νόσου COVID-19, την ώρα που στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη οι αρχές εξετάζουν ακόμη πολλά προγράμματα εμβολίων.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρεύει σε τηλεδιάσκεψη με αντικείμενο το σχέδιο για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα και την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών.

«Να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια που κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν», κάλεσε τους πολίτες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μιλώντας σε μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Κάποιοι θέλουν, ένα μήνα πριν, 45 ημέρες πριν τον εμβολιασμό, πριν να πάρει ανάσα η ελληνική κοινωνία, να υπονομεύσουν και να βάλουν… τρικλοποδιά στην εθνική προσπάθεια», διερωτήθηκε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments