Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης: Αποκλεισμός με νόημα στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης: Αποκλεισμός με νόημα στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης: Φαίνεται πως ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν έχει αφήσει καθόλου ικανοποιημένο τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα Κυριακή (6 Δεκεμβρίου) τον Αστέρα Τρίπολης στη «σκιά» του αποκλεισμού του από τη συνέχεια του Europa League μετά την ήττα – σοκ που γνώρισε (3 Δεκεμβρίου) από την Ομόνοια. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε τη σύντομη προετοιμασία του για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός Πάμπλο Γκαρσία απέκλεισε της αποστολής του αγώνα τους Φερνάντο Βαρέλα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά και τους Ρέι, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Βρακά, επιλέγοντας τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Τσιγγάρα,, Νινούα Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Τσόλακ Κούτσια.

Αποκλεισμός με νόημα στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία. Άλλωστε, η απουσία του από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το σημερινό ματς στην Τούμπα δεν αποδίδεται ούτε σε τραυματισμό, αλλά ούτε και σε λόγους ροτέισον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Live Sport, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν έχει αφήσει καθόλου ικανοποιημένο τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος διακρίνει έναν ποδοσφαιριστή χωρίς κίνητρο, που δεν βοηθά καθόλου ερχόμενος από τον πάγκο.

Μάλιστα φημολογείται έντονα πως ο Ουρουγουανός τεχνικός μπορεί να εισηγηθεί την αποδέσμευση του Μπίσεσβαρ, όπως και του Εσίτι (που πάντως ελλείψει επιλογών είναι στην αποστολή), εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Μεγάλη πρόκληση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Αστέρας Τρίπολης θα μεταβεί χωρίς τον Χερόνιμο Μπαράλες στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. O τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, χαρακτήρισε «μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι» σχολιάζοντας για τον ΠΑΟΚ ότι είναι «μια μεγάλη, μια δυνατή ομάδα».

Ο Σέρβος προπονητής του Αστέρα δήλωσε στη «NOVA» το εξής: «Σκοπός μας σε κάθε αγώνα είναι η νίκη. Για αυτήν προετοιμαζόμαστε και για αυτήν προσπαθούμε μπαίνοντας στο γήπεδο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα! Ο αντίπαλός μας είναι μια μεγάλη ομάδα, μια δυνατή ομάδα κι αυτό για εμάς αποτελεί κίνητρο, έτσι ώστε να φτάσουμε με την απόδοσή μας σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο».

Ακολουθούν οι αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής της Super League:

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

15:00 ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης

17:15 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία

19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΛ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments