Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Πόρτο: Δεν ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Πόρτο: Δεν ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός - Πόρτο: Την γνωστή συνταγή αναμένεται να ακολουθήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στο μεγάλο ματς με την Πόρτο.

Το σχήμα που παρέταξε στο «Βελοντρόμ» απέναντι στη Μαρσέιγ αναμένεται να εμπιστευτεί ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο την Τετάρτη. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μαρσέιγ (που αντιμετωπίζει στο Μάντσεστερ τη Σίτι) για να εξασφαλίσουν τη… μεταφορά τους στο Europa League κι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ενδεκάδα που εμπιστεύεται περισσότερο.

Στο ματς με τον Βόλο πήραν κάποιες ανάσες οι Ραφίνια, Εμβιλά, Χολέμπας, Σισέ, Μπουχαλάκης και Φορτούνης. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται οι Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί και ένας εκ των Μασούρα και Βρουσάι.

Εκτός μάχης παραμένουν οι Βαλμπουενά και Μπρούμα, που έκαναν χθες, σε μέρα ρεπό, έκαναν θεραπεία στου Ρέντη, με τον Γάλλο να παλεύει να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη Τετάρτη (16/12) και τον Πορτογάλο να επιστρέφει από μέρα σε μέρα. Νοκ άουτ είναι επίσης ο Χασάν, αλλά και ο Ντρέγκερ, που μετά τη θλάση που υπέστη το Σάββατο θα επιστρέψει από το νέο έτος.

Στις 13 ή 20 Ιανουαρίου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ο ορισμός του εξ αναβολής ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού παραμένει σε εκκρεμότητα. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στο τραπέζι έχουν πέσει δύο… Τετάρτες, 13 και 20 Ιανουαρίου. Ο ΠΑΟΚ προτιμά το ματς να γίνει στις 13 Ιανουαρίου, καθώς προηγείται στις 10 του μήνα το ματς με τον Βόλο στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός προτιμά τις 20 Ιανουαρίου, προκειμένου να έχει στις 17 Γενάρη το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ, και στις 24 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η απόφαση ανήκει στη Super League, που θα κληθεί να ψηφίσει, αλλά δεν αποκλείεται να υποχρεωθεί να ορίσει τα ματς σε συγκεκριμένη ημερομηνία εφόσον οριστούν τα πρώτα ματς Κυπέλλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments