Ελλάδα

Αμοιβή μαμούθ για να μπει η Ιωάννα Τούνη στο Survivor

Αμοιβή μαμούθ για να μπει η Ιωάννα Τούνη στο Survivor
Ιωάννα Τούνη Survivor: Τεράστιο είναι το ποσό που της προσφέρεται για να συμμετέχει στο ριάλιτι.

Στις 18 Δεκεμβρίου αναχωρούν οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» για τον Άγιο Δομίνικο για να ξεκινήσει το Survivor. Το ερώτημα είναι αν μέσα σε αυτούς, θα είναι και η Ιωάννα Τούνη. Από ό, τι φαίνεται, ο Acun Ilicali είναι διατεθειμένος να την κάνει «χρυσή» για να πει το «ναι» και να πάρει μέρος στο ριάλιτι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάπου στα μέσα Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Acun Ilicali είναι εκείνος που είχε τον τελευταίο λόγο για την επιλογή των παικτών της ομάδας των «Μαχητών», δίνοντας βάση κυρίως στην εμφάνισή τους και δευτερευόντως στις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα.

Επιθυμία της παραγωγής είναι να εντάξει στην ομάδα των «Διασήμων» την Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις για το ριάλιτι. Η αμοιβή που της προσφέρεται είναι… μαμούθ.

«Το ποσό που της έχει προταθεί είναι το μεγαλύτερο που έχει δεχτεί παίκτης μέχρι τώρα», αναφέρθηκε. Μέχρι τώρα την μεγαλύτερη αμοιβή φέρεται να έχει πάρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό σημαίνει πως αν η Ιωάννα πει το «ναι» πιθανόν να κερδίσει περισσότερα χρήματα από αυτά του επάθλου.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town Magazine, η Ιωάννα Τούνη έχει δηλώσει ότι πάντα ήθελε να βγάζει τα δικά της λεφτά για να μην εξαρτάται από κανένα.

Υπήρχε οικονομική άνεση στην οικογένεια;

Η μητέρα μου ήταν νοσηλεύτρια και είχε έναν μέσο μισθό ενός μέσου έλληνα. Γύρω στο χιλιάρικο έβγαζε… Γενικά, δεν μου έλειπε τίποτα γιατί και η μαμά μου με είχε μάθει έτσι που, όταν καλοέβλεπα τα παιχνίδια στα ράφια, μου έλεγε «Το χρειάζεσαι; Δεν σου είναι αρκετά τα παιχνίδια που έχεις ήδη;». Μετά το καλοσκεφτόμουν και έλεγα ότι δεν το χρειάζομαι.

Αυτό το κάνεις και με τα ρούχα τώρα που μεγάλωσες;

Δεν είμαι υπερκαταναλωτική. Ναι μεν, έχω αρκετά ρούχα αλλά είναι όσα χρειάζομαι. Δουλεύοντας στην υποδοχή μαγαζιών όφειλα να ντύνομαι με διαφορετικά ρούχα. Δεν μπορούσα κάθε Σάββατο να φοράω την ίδια στολή. Πάντως, δεν είμαι fashion victim, σίγουρα!

Ποιο είναι το πιο ακριβό κομμάτι που έχεις στην ντουλάπα σου;

Δεν ψωνίζω μάρκες γιατί δεν μπορώ. Αν έχω δυο χιλιάρικα θα τα κάνω ένα ταξίδι κι όχι μια πανάκριβη τσάντα. Πορεύομαι σύμφωνα με την τσέπη μου. Είμαι της άποψης «Καλύτερα να έχεις ένα πορτοφόλι που κοστίζει 50 ευρώ και να είναι γεμάτο παρά ένα των 500 ευρώ και να είναι άδειο».

Μιας και δεν μεγάλωσες με πλούτη, σου αρέσει να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που έχουν λεφτά;

Αυτό το γεγονός με έκανε να θέλω να βγάλω τα δικά μου λεφτά. Έπρεπε να βγάλω τα λεφτά μου για να κάνω τα γούστα μου. Η μαμά μου ήθελε αλλά δεν μπορούσε να μου προσφέρει το «κάτι παραπάνω» κι εμένα μ’ αρέσουν τα «παραπάνω».

Σ’ έναν άντρα τι σε ελκύει;

Δεν έχω κάποιο μοτίβο. Είμαι φαν του μελαχρινού. Θέλω ο άλλος, στο μυαλό, να είναι πιο «ψηλός» από εμένα. Μου αρέσει να νιώθω ότι μου επιβάλλεται και με την παρουσία του και με την προσωπικότητα του.

Η «τσέπη» παίζει, για σένα, ρόλο σε έναν άντρα;

Δεν θα το έλεγα. Μέχρι σήμερα, αν κάτσεις και ψάξεις το ιστορικό μου, δεν είχα ούτε κάποιον με πολλά χρήματα ούτε κάποιον που μου προσέφερε την ωραία ζωή. Ξεκάθαρα, ό, τι πολυτέλειες έχω κάνει είναι από δικά μου χρήματα. Δεν μου έχει προσφέρει κανείς ποτέ τίποτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments