Τεχνολογία

Messenger: Έπεσε η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων

Messenger: Έπεσε η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων
Messenger: Οι χρήστες για αρκετή ώρα δεν μπορούσαν να στείλουν μηνύματα ούτε μέσω της εφαρμογής ούτε μέσω της έκδοσης web.

Αλαλούμ επικράτησε το πρωί της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου με το Messenger, καθώς οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα στην επικοινωνία τους με τις επαφές τους. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook έπεσε δημιουργώντας αναστάτωση στους χρήστες της.

Για περίπου μία ώρα παρατηρήθηκαν προβλήματα συνδεσιμότητας τόσο από κινητό με λογισμικό Android όσο και από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι συνομιλίες ανέφεραν το σφάλμα «Connecting» ή τα μηνύματα έφταναν με μεγάλη καθυστέρηση. Παράλληλα, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι η σελίδα δεν φόρτωνε αλλά ήταν κενή ενώ άλλοι κάνουν λόγο για αδυναμία πρόσβασης σε παλιότερες συνομιλίες και μηνύματα. Για την ώρα το Facebook δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Το Facebook Messenger ή απλά Messenger  είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων και εφαρμογή λογισμικού που παρέχει το κείμενο και τη φωνή. Επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην κεντρική ιστοσελίδα. Όπως έχει αναφέρει το ίδιο έχει 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments