Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Ματς που μπορεί να φέρει αλλαγές είτε στη μία είτε στην άλλη ομάδα

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Ματς που μπορεί να φέρει αλλαγές είτε στη μία είτε στην άλλη ομάδα
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Όσο προχωράει το πρωτάθλημα, κάθε ματς είναι «φωτιά».

Ο Ατρόμητος είναι στους 14 βαθμούς και ο Αστέρας Τρίπολης στους 13. Το ματς της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου για τη 12η αγωνιστική ανάμεσα στις δύο ομάδες μπορεί να σημάνει ριζικές αλλαγές. Στο θέμα αναφέρεται το Sportime.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα σημειώνει: «Συνεχίζοντας το χτεσινό μετά και την γνώση της ισοπαλίας του Αστέρα με τον Βόλο, τη Δευτέρα έχουμε στην Τρίπολη Αστέρας – Ατρόμητος. Ράσταβατς δηλαδή κόντρα σε Κάναντι. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα αδέρφια, είναι πιθανό, πιθανότατο θα έλεγα βάσει του κλίματος στις δύο ομάδες, ο χαμένος να μην ακούσει κάλαντα. Ένας από τους δύο, «χαλιέται» και με ισοπαλία…».

Να θυμίσουμε ότι ο Αστέρας υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης (9/12) τον Βόλο σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Τρίπολης άνοιξε το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες, αλλά οι Θεσσαλοί έφυγαν με το βαθμό (1-1) από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης χάρη στο γκολ του Χουάν Χοσέ Περέα στο 90+4′.

Η ισοφάριση στο τέλος δεν ήταν και ό, τι καλύτερο για την ομάδα της Τρίπολης με αποτέλεσμα να υπάρχουν γκρίνιες για την τελευταία φάση που κόστισε τη νίκη.

Η ανακοίνωση από τη Super League

Εν τω μεταξύ, η Super League θα συνεδριάσει την Τρίτη (15/12) μέσω τηλεδιάσκεψης με αρκετά θέματα στην ατζέντα της, ανάμεσα στα οποία, το πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων, την ολιστική μελέτη της UEFA αλλά και τις ποινές των ομάδων που δεν θα αδειοδοτηθούν.

Η Super League αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 15/12/2020 στις 16:30, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Ορισμός αγώνων 16ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου και επανορισμός αναβληθέντων – μη διεξαχθέντων αγώνων («ΑΡΗΣ –Α.Ε.Κ.», «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Α.Ε.Λ. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Π.Α.Ο.Κ. –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»).

2. Εισήγηση προς την ΕΠΟ αναφορικά με τις ποινές μη αδειοδοτούμενων ομάδων και λοιπές παρατηρήσεις αναφορικά με το σχέδιο νέου Κανονισμού Αδειοδότησης.

3. Μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο των FIFA και UEFA(Οκτωβρίου 2020).

4. Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

5. Έγκριση πίνακα παρατηρητών (μετά την από 2/11/2020 έγκριση του κανονισμού παρατηρητών από την ΕΠΟ).

6. Πρωταθλήματα υποδομών.

7. Πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων.

8. Σύγκληση τακτικής Γ.Σ. για τη χρήση 1/7/2019 – 30/6/2020.

9. Αιτήματα – επιστολές ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, Α.Ε.Λ., Ο.Φ.Η. και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

10. Διάφορα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments