Αθλητισμός

Φίλιπ Ντάγκερσταλ Ολυμπιακός: Τσεκάρει τον Σουηδό στόπερ

Φίλιπ Ντάγκερσταλ Ολυμπιακός: Τσεκάρει τον Σουηδό στόπερ
Φίλιπ Ντάγκερσταλ Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Σουηδού αμυντικού.

Στα… ραντάρ του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Σουηδός αμυντικός της Νόρκεπινγκ, Φίλιπ Ντάγκερσταλ. Το όνομα του 23χρονου στόπερ ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες, μετά τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή και το συγκεκριμένο σενάριο φαίνεται πως έχει όντως βάση για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ντάγκερσταλ βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού και περιμένει να μετουσιωθεί το “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον σε επίσημη πρόταση. Ο Σουηδός αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ στο τέλος του μήνα, ενώ μετράει και δύο συμμετοχές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Δεν είναι αρνητικός ο παίκτης

Σύμφωνα με το SportExpressen ο Φίλιπ Ντάγκερσταλ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και θα φύγει από την Νόρκεπινγκ. Ο σκάουτ των Πειραιωτών Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο τον είδε από κοντά στο ματς κόντρα στην ΑΙΚ, με τον παίκτη να στέκεται στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

«Θέλω να βρω κάτι άλλο. Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.. Πρέπει να βελτιωθώ σαν παίκτης. Έχω ακούσει για τον Ολυμπιακό που ήρθε να με δει. Όμως αυτό είναι αρκετά διαφορετικό από το να πάρω μεταγραφή στην ομάδα. Αλλά σίγουρα έχω ακούσει πως ήταν εδώ και το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικό από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Θα ήταν πολύ καλό βήμα να πήγαινα στον Ολυμπιακό, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, είναι μια καλή ομάδα και θα μπορούσα να με φανταστώ εκεί», ανέφερε. Φέτος ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί 29 φορές στο πρωτάθλημα Σουηδίας και έχει αξία 1 εκατ. ευρώ στο transfermarkt. Έχει παίξει και 2 φορές με την εθνική Σουηδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments