Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Μόνο ο Βόσνιος στη λίστα για στόπερ

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Μόνο ο Βόσνιος στη λίστα για στόπερ
Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Μόνο αν ο Βόσνιος μείνει ελεύθερος θα κινηθεί για στόπερ η Ένωση

Επί των ημερών του Μάσιμο Καρέρα η ΑΕΚ έδειξε μεγάλη συνέπεια στην άμυνα. Ωστόσο αυτό έχει αλλάξει δραματικά τη φετινή σεζόν. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δεχτεί γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει. Αυτό έβαλε τους ανθρώπους της ομάδας σε σκέψεις για το αν πρέπει να γίνει άλλη μια κίνηση για το κέντρο της άμυνας. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι η ΑΕΚ απέκτησε τους Νασίμ Χνιντ και Ινούτ Νεντελτσιάρου, ενώ παρέμειναν οι Στράτος Σβάρνας, Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο νεαρός Λάτσι.

Την ώρα που η ΑΕΚ κάνει σκέψεις για την απόκτηση στόπερ, ο Όκγνιεν Βράνιες δεν περνάει καλά στο Βέλγιο. Η Άντερλεχτ δεν τον υπολογίζει και ο ίδιος φέρεται να έχει ρίξει εκ νέου γέφυρες για να επιστρέψει στην ομάδα. Τον τελευταίο καιρό ο έμπειρος στόπερ έχει κάνει πολλά ποσταρίσματα στο instagram με φωτογραφίες από την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ και δεν άργησε να αναπτυχθεί μια φημολογία επιστροφής.

Μόνο ο Βράνιες για στόπερ – Κοιτάει για μπακ η ΑΕΚ

Στην περίπτωση του Βράνιες τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με το καλοκαίρι. Οι δυο πλευρές έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους και δεν είναι αρνητικές στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Βόσνιος να μείνει ελεύθερος και να ρίξει το κασέ του σε σχέση με τα χρήματα που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στο Βέλγιο.

Ο Βράνιες είναι μια ειδική περίπτωση ποδοσφαιριστή εξαιτίας της σχέσης του με τον κόσμο, αλλά και με το μεγάλο αφεντικό της ομάδας. Πάντως αν η μεταγραφή δεν γίνει με τους όρους της ΑΕΚ τότε είναι απίθανο να γίνει κίνηση για κάποιο άλλο στόπερ. Αντίθετα οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούν να ενισχυθούν στα άκρα της άμυνας και ειδικότερα στη δεξιά πτέρυγα.

Συγκεκριμένα στο κάδρο βρίσκεται η απόκτηση ενός δεξιού μπακ που θα προορίζεται για βασικός, καθώς κανείς εκ των Μπακάκη, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλου δεν πληροί ολόκληρο το πακέτο που θέλουν στην ΑΕΚ. Ανοιχτό ακόμη παραμένει το ενδεχόμενο και για αριστερό μπακ καθώς ούτε οι Ινσούα και Λόπεζ έχουν εντυπωσιάσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments