Αθλητισμός

Λίντσει Ρόυζ: Ο Άρης φοράει «κορδελίτσα» στον παίκτη

Λίντσει Ρόυζ: Ο Άρης φοράει «κορδελίτσα» στον παίκτη
Λίντσει Ρόυζ: Φαίνεται πως πέσανε προτάσεις και οι «κιτρινόμαυροι» θα αποχαιρετήσουν τον παίκτη.

Τα νεύρα του Ρόουζ τον τελευταίο καιρό ήταν κάτι παραπάνω από φανερά και οι σχέσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι γνωστό ότι έχουν διαρραγεί. Μάλιστα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο παίκτης είχε ακόμα περισσότερο εκνευριστεί γιατί ο Άρης απέρριπτε προτάσεις. Ωστόσο σύμφωνα με την Sportday, τα πράγματα πρέπει να παίρνουν τον δρόμο τους και το διαζύγιο να είναι προ των πυλών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κυκλοφορεί ευρέως στην πιάτσα το όνομα του Ρόουζ. Με αποκαλύψεις για συγκεκριμένη πρόταση στον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι προσδοκούσαν γι’ αυτό στο περιβάλλον του Καρυπίδη. Γι’ αυτό άλλωστε έκαναν τα κουμάντα τους με τον Μπεναλουάν. Και ψάχνουν για ακόμα έναν στόπερ, ώστε να καλύψουν και τη θέση που πιάνει εκείνος ο Κροάτης, το πουλέν του Χαριστέα. Άρα, ας ετοιμάσουμε την κορδελίτσα για τον Λίντσεϊ.

Λίγα λόγια για τον Λίντσεϊ Ρόουζ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Βικιπαίδεια, ο Ρόουζ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1998 από την πατρίδα του, την ΚΠΜ Ρένς. Ύστερα από τρία χρόνια εκεί, εντάχθηκε στην επαγγελματική ομάδα Σταντ Ρενναί. Αφού πέρασε εννέα χρόνια στην ακαδημία του συλλόγου, ο Ρόουζ αποδεσμεύτηκε χωρίς να του προσφερθεί επαγγελματικό συμβόλαιο. Λίγο αργότερα, υπέγραψε με τη Σταντ Λαβαλουά της Λιγκ 2, όπου αγωνίστηκε πολλές φορές με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου στο Σαμπιονά Νασιονάλ 3.

Ο Ρόουζ έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 9 Απριλίου 2010, σε έναν αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Σατορού. Στις 21 Μαΐου 2010, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του με τη Λαβαλουά, διάρκειας τριών ετών. Στις 17 Ιουλίου 2014, μετά από 1,5 σεζόν με τη Βαλανσιέν της Λιγκ 1, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Ολιμπίκ Λυών πριν από τη σεζόν 2014-15.

Στις 24 Ιανουαρίου 2019, η Λοριάν έδωσε τον Ρόουζ με εξάμηνο δανεισμό στον Άρη. Στις 3 Μαρτίου 2019, σημείωσε το πρώτο του γκολ για την ομάδα, στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ, στη «μάχη» για το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 31 Μαρτίου 2019, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ. Στις 29 Ιουνίου 2019, ο Άρης ανακοίνωσε την μόνιμη μεταγραφή του Ρόουζ, με τριετές συμβόλαιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments