Αθλητισμός

Ρούμπεν Βινάγκρε Ολυμπιακός: Πάει για “σπάσιμο” ο δανεισμός του – Κινείται για αριστερό μπακ η ομάδα

Ρούμπεν Βινάγκρε Ολυμπιακός: Πάει για “σπάσιμο” ο δανεισμός του – Κινείται για αριστερό μπακ η ομάδα
Ρούμπεν Βινάγκρε Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν και οι Πειραιώτες βγαίνουν στην αγορά για αριστερό μπακ.

Το καλοκαίρι δημιουργήθηκαν κάποια κενά στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Το μεγαλύτερο ήταν στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα. Ουσιαστικά η ομάδα έμεινε χωρίς επιλογές στη συγκεκριμένη θέση. Για να μπορέσει να καλυφθεί το κενό στα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και απέκτησαν τον Χοσέ Χολέμπας. Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι μια ποιοτική λύση για την άμυνα.

Μπορεί ο Χολέμπας να έχει ήδη προσφέρει αρκετά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει πατήσει τα 36 του χρόνια. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο σε αυτή την ηλικία πρέπει να γίνει ειδική διαχείριση. Προς το τέλος των μεταγραφών ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση ενός επιπλέον ποδοσφαιριστή. Λίγο πριν το φινάλε απέκτησε τον Ρούμπεν Βινάγκρε με τη μορφή δανεισμού και μια μεγάλη οψιόν αγοράς. Η μεταγραφή θεωρήθηκε μεγάλο “μπαμ”, αλλά η εικόνα του στο γήπεδο δεν το επιβεβαίωσε ποτέ.

Σκέψεις για σπάσιμο του δανεισμού

Αντικειμενικά ο Πορτογάλος μπακ είναι μια ποιοτική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ωστόσο η καριέρα του στον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκινήσει με το δεξί. Ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί ελάχιστα, ενώ και όταν έγινε αυτό δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Παράλληλα έχει ταλαιπωρηθεί από κάποιους μικροτραυματισμούς που τον αφήνουν πίσω. Τον τελευταίο καιρό είναι κοινό μυστικό ότι η οψιόν του δεν θα ενεργοποιηθεί και φυσικά θα επιστρέψει στην ομάδα του.

Υπό κανονικές συνθήκες αυτό θα γινόταν το καλοκαίρι του 2021. Τελικά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει νωρίτερα και συγκεκριμένα σε μερικές ημέρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυξάνονται οι φωνές εντός της ομάδας που μιλούν για άμεση επιστροφή του Πορτογάλου στην Γουλβς από την στιγμή που ουσιαστικά δεν υπολογίζεται. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός θα γλιτώσει και ένα αξιοσέβαστο ποσό από το συμβόλαιο του Βινάγκρε.

Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει μόνο με τον Χοσέ Χολέμπας και πρέπει να θεωρείται σίγουρη η απόκτηση αριστερού μπακ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στο τραπέζι υπάρχουν τα ονόματα των Ρέις, Μπιόρκαν, έχει προταθεί ξανά ο Σίλβα της Λεγανές, ενώ υπάρχει και ο Ριμπέιρο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments