Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ρίχνει τη μάχη Φορτούνη και Καμαρά ο Μαρτίνς

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ρίχνει τη μάχη Φορτούνη και Καμαρά ο Μαρτίνς
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ξεκινήσει το ντέρμπι με τους Κώστα Φορτούνη και Μαντί Καμαρά στην αρχική ενδεκάδα.

Μετά την εμφατική νίκη με τη Λαμία ο Ολυμπιακός δεν είχε περιθώρια για ξεκούραση καθώς ακολουθεί το κρίσημα ματς με την ΑΕΚ. Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της ομάδα που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος καθώς σε λίγες ημέρες ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Παναθηναϊκό. Καταλαβαίνει κανείς ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι must win για τον Ολυμπιακό που θέλει να πάρει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα από τους διώκτες του.

Κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς θα βρίσκονται οι Κώστας Φορτούνης και Μαντί Καμαρά ενόψει ΑΕΚ. Ο Έλληνας διεθνής ήταν εκτός αποστολής στον αγώνα με τη Λαμία, ενώ ο Αφρικανός μέσος προφυλάχτηκε και δεν αγωνίστηκε καθόλου, παρακολουθώντας το παιχνίδι από τον πάγκο. Τόσο ο Φορτούνης όμως, όσο και ο Καμαρά θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το ίδιο και ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή την Κυριακή, ενώ στα “πιτς” παραμένει ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

Μαρτίνς σε παίκτες εν όψει ΑΕΚ: «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν στάθηκε στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας και έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Να κρατήσει χαμηλούς τόνους μέσα στην ομάδα θέλει ο Πορτογάλος προπονητής, αφού ο Ολυμπιακός έχει μπροστά ένα μεγάλο ντέρμπι.

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, που όλοι γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να συγκεντρωθούμε μόνο στο ντέρμπι. Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε για πολλούς λόγους που τους γνωρίζετε», ήταν τα λόγια του Μαρτίνς προς τους παίκτες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments