Αθλητισμός

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο Ολυμπιακός: Φήμες για επιστροφή στον Πειραιά

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο Ολυμπιακός: Φήμες για επιστροφή στον Πειραιά
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο Ολυμπιακός: Φήμες θέλουν τον έμπειρο επιθετικό να επιστρέφει στην ομάδα του Πειραιά.

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέτ Χασάν για την κορυφή της επίθεσης. Θεωρητικά είχε δυο ικανούς επιθετικούς και δεν υπήρχε χώρος για τρίτο. Παράλληλα υπήρχαν παίκτες όπως οι Κάιπερς και Χουντανί που μπορούν να δώσουν λύση σε αυτή τη θέση. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Χασάν. Ο έμπειρος σέντερ φορ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν από λίγο καιρό.

Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα που χρειάστηκε για να αναρρώσει ο Χασάν επέστρεψε στην Ελλάδα και μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων. Αφού πέρασαν λίγες ημέρες παρουσίασε επιπλοκές με τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μπει και πάλι στα πιτς. Αυτό έχει βάλει σε σκέψεις τον Ολυμπιακό για το αν πρέπει να προχωρήσει σε απόκτηση σέντερ φορ. Βέβαια στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο να γίνει μια εσωτερική “μεταγραφή” τον Ιανουάριο.

Σκέψεις για επιστροφή Γκερέρο

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κρίνουν ότι ο Χασάν θα μπορέσει να επανέλθει κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ήθελαν να δημιουργηθεί συνωστισμός στις θέσεις της επίθεσης. Γι’αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει ένας παίκτης που έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Η πιο αξιόπιστη λύση αποτελεί ο Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο. Ο έμπειρος σέντερ φορ έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.  Και φυσικά δεν θα ήταν καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα δυο χρόνια που αγωνίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά απέδειξε ότι είναι μια αξιόπιστη λύση για την κορυφή της επίθεση.

Μια άλλη περίπτωση που εξετάζεται είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας σέντερ φορ δεν αγωνίζεται στην Μαρσέιγ και θα ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Σε αυτή την ιστορία το μεγάλο πρόβλημα είναι η μεγάλη περίοδος απραξίας του Μητρογκόλ που σημαίνει ότι θα χρειαστεί καιρός για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments