Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αναζητά δεξιό μπακ μετά τον τραυματισμό του Ουαγκέ

ΠΑΟΚ: Αναζητά δεξιό μπακ μετά τον τραυματισμό του Ουαγκέ
ΠΑΟΚ: Δύσκολα τα πράγματα για τον δικέφαλο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ουαγκέ. Ο Όλαφ Ρέμπε έχει φτιάξει λίστα για να βρει δεξιό μπακ.

Ο τραυματισμός του Ουαγκέ θα στοιχίσει στον αμυντικό την επόμενη σεζόν και το επαγγελματικό του μέλλον είναι αμφίβολο. Ο ΠΑΟΚ που στέκεται κοντά στον παίκτη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για να βρει αντικαταστάτη. Σύμφωνα με το Metrosport.gr, ο Όλαφ Ρέμπε έχει πιάσει ήδη δουλειά για την ανεύρεση δεξιού μπακ, δανεικού σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλουυ, Όλαφ Ρέμπε έχει ήδη αρχίσει επαφές με ατζέντηδες και δημιουργεί λίστα υποψηφίων. Μένει, να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός των «ασπρόμαυρων» που θα καλύψει το κενό του Σενεγαλέζου αμυντικού.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό

«Ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς στην προσπάθειά του να προστατέψει την εστία του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Μούσα Ουαγκέ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν ότι ο διεθνής Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού. Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ είναι σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα για τις λεπτομέρειες της αποκατάστασης του τραυματισμού.

Stay strong Moussa»

Τι γίνεται με τον Τσόλακ

Την ίδια στιγμή σε άλλα νέα της ομάδας, κροατικά δημοσιεύματα της Τρίτης (15/12) αναφέρονται σε ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να εντάξει στο δυναμικό της τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, υπό μορφή δανεισμού. Πιο συγκεκριμένα, κροατικά Μέσα αναφέρουν ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα κινηθεί τον Ιανουάριο για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ ως δανεικός, σε ένα προτεινόμενο deal που θα περιλαμβάνει και οψιόν αγορά του Κροάτη επιθετικού το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τους Κροάτες, είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσει και ο Τσόλακ, μιας και αποτελεί δεύτερη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, πίσω από τον Σφιντέρκσι, και παρά την υποστήριξη του Πάμπλο Γκαρσία σε δημόσιο επίπεδο, με τον Ουρουγουανό προπονητή να αναφέρει συνεχώς ότι αντιλαμβάνεται τον προβληματισμό του Τσόλακ και ότι του δίνει χρόνο και υπομονή μέχρι να βρει την επαφή του με τα δίχτυα. Επιπλέον, ο τακτικός χρόνος συμμετοχής είναι απαραίτητος για τον 29χρονο επιθετικό, που επιδιώκει να ξαναδεχτεί κλήσεις στην Εθνική ομάδα της Κροατίας, με την οποία πραγματοποίησε φέτος το ντεμπούτο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments