Αθλητισμός

Φράνσις Αμούζου Ολυμπιακός: Τσεκάρει ξανά τον παίκτη της Άντερλχετ

Φράνσις Αμούζου Ολυμπιακός: Τσεκάρει ξανά τον παίκτη της Άντερλχετ
Φράνσις Αμούζου Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ της Άντερλεχτ.

Πλησιάζουμε στον Ιανουάριο και ο Ολυμπιακός φουλάρει για να ενισχυθεί μεταγραφικά. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους για το ποιες θέσεις θα πρέπει να γίνουν κινήσεις. Σίγουρα η πρώτη προτεραιότητα είναι η θέση του αριστερού μπακ καθώς αυτή τη στιγμή ο μόνος παίκτης που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση είναι ο Χοσέ Χολέμπας. Φυσικά ενίσχυση αναζητείται και σε άλλες θέσεις όπως για παράδειγμα στα άκρα της επίθεσης.

Στις θέσεις των εξτρέμ υπάρχουν αρκετοί παίκτες, αλλά για διάφορους λόγους δεν αγωνίζονται αυτή την περίοδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Μπρούμα. Ένας παίκτης που ήρθε για να κάνει τη διαφορά, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να αποδώσει τα αναμενόμενα. Παράλληλα υπάρχει και η περίπτωση του Μαξ Λοβέρα που παρά τη στήριξη του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καταφέρει να πείσει και είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Γενάρη.

Γράφουν και πάλι για Αμούζου

Στο προσκήνιο επανήλθε και πάλι το όνομα του Φράνσις Αμούζου για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τους Βέλγους, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του 21χρονου εξτρέμ της Άντερλεχτ για τον οποίον είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Ο Ολυμπιακός, η Κολονία, η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Μάιντς είναι οι ομάδες που ξέρουμε ότι έχουν ενδιαφερθεί για τον Αμούζου και έχουν ρωτήσει την Άντερλεχτ», αναφέρει η εφημερίδα «Het Laatste Nieuws». Ωστόσο, ο προπονητής της Άντερλεχτ, Βινσέντ Κομπανί είναι κατηγορηματικά αντίθετος για την παραχώρηση του Αμούζου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορατό για τον Ολυμπιακό είναι να κινηθεί και για την απόκτηση σέντερ μπακ. Η αθλητική εφημερίδα «Φως των Σπορ» αναφέρεται στο θέμα και εξηγεί ότι: «Μεταγραφική ανάγκη για τον Ολυμπιακό προκύπτει ενδεχομένως και στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν θα παίξει στο πρώτο ματς της Ευρώπης, ο Ουσεϊνού Μπα και ο Παπέ Σισέ έχουν σκαμπανεβάσματα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου. Μία ακόμη επιλογή, έστω εναλλακτικής χρήσης δεν μοιάζει καθόλου άσκοπη αυτήν τη στιγμή. Και είναι υπό σκέψη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments