Αθλητισμός

Γιασίν Αγιούμπ Παναθηναϊκός: Ψάχνει ομάδα ο έμπειρος χαφ

Γιασίν Αγιούμπ Παναθηναϊκός: Ψάχνει ομάδα ο έμπειρος χαφ
Γιασίν Αγιούμπ Παναθηναϊκός: Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται και είναι ήδη σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Λάζλο Μπόλινι βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού εδώ και καιρό και μετά τα πρώτα δύσκολα παιχνίδια, η ομάδα άρχισε να παίρνει τα πάνω της. Οι συνεχόμενες νίκες έχουν αλλάξει το κλίμα και φυσικά έχουν φέρει τον σύλλογο πιο κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και οι “πράσινοι” θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε ορισμένες διορθωτικές κινήσεις.

Φυσικά πριν γίνουν προσθήκες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν και ορισμένες αποχωρήσεις. Στο ρόστερ υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και έχουν συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια. Το ιδανικό σενάριο είναι να βρεθεί μια λύση για την περίπτωση τους προκειμένου να ελευθερωθούν και κάποιοι πόροι από το έτσι και αλλιώς περιορισμένο μπάτζετ της ομάδας. Ήδη υπάρχει μια λίστα με παίκτες που είναι υπό αποχώρηση. Σε αυτή υπάρχουν και ονόματα παικτών που είναι λίγο καιρό στην ομάδα. Πρόκειται για τον Γιασίν Αγιούμπ που μετράει σχεδόν ένα χρόνο στην ομάδα.

Σε αναζήτηση ομάδας ο Αγιούμπ

Δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του μέχρι στον Παναθηναϊκό, ούτε και τον Λάζλο Μπόλονι, τον τελευταίο προπονητή που έχει δουλέψει μαζί του. Ο Γιασίν Αγιούμπ φέρεται να είναι προς παραχώρηση από τους πράσινους έστω κι αν κάτι μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται από το τριφύλλι. Υπάρχουν ήδη φήμες ότι ο Μαροκινός είναι στη λίστα των παικτών που δεν επιθυμεί ο Ρουμάνος τεχνικός την παραμονή τους. Μάλιστα φέρεται ο Πιέρ Ντρεοσί να αναζητεί λύση για να αποφορτιστεί ο Παναθηναϊκός από το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει ο παίκτης.

Ωστόσο και ο ίδιος ο Αγιούμπ δεν φέρεται να εθελοτυφλεί και έχει καταλάβει ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα στεριώσει στο τριφύλλι. Έτσι και ο ίδιος φέρεται να είναι έτοιμος να αρχίσει να αναζητά ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγιούμπ δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να βρει ομάδα. Ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να δουλέψει με ένα πιο μικρό ρόστερ, ενώ φυσικά επιθυμεί να έρθουν και κάποιοι παίκτες που θα αποτελέσουν επιλογές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments