Πολιτική

Ρουβίκωνας διοικήτρια Άγιος Σάββας: Οργισμένη ανάρτηση Κικίλια για τα συνθήματα στο σπίτι της

Ρουβίκωνας διοικήτρια Άγιος Σάββας: Οργισμένη ανάρτηση Κικίλια για τα συνθήματα στο σπίτι της
Ρουβίκωνας διοικήτρια Άγιος Σάββας: Η αναρχική συλλογικότητα έγραψε συνθήματα στο σπίτι της Όλγας Μπαλαούρα. «Κάτω τα ξερά σου από γιατρούς και νοσηλευτές» έγραφε το σύνθημα, ενώ προκήρυξη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας καταδίκασε τα συνθήματα που έγραψε ο Ρουβίκωνας έξω από το σπίτι της διοικήτριας του Αγίου Σάββα, Όλγας Μπαλαούρα. Σε ανάρτησή του ο υπουργός αναφέρει: «Μόνο ντροπή για τα συνθήματα που έγραψαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, στο σπίτι της Διοικήτριας του «Αγίου Σάββα». Δε θα γίνει ανεκτή καμία προσπάθεια εκφοβισμού και στοχοποίησης στους ανθρώπους που κρατάνε όρθια τα νοσοκομεία μας όλους αυτούς τους μήνες».

Δείτε την ανάρτηση

«Μπαλαούρα, κάτω τα ξερά σου από γιατρούς και νοσηλευτές» έγραψαν με μαύρη μπογιά τα μέλη του Ρουβίκωνα στην πόρτα του γκαράζ του σπιτιού της Όλγας Μπαλαούρα στον Γέρακα.

Ο Ρουβίκωνας ανέβασε φωτογραφία από το σύνθημα αλλά και κείμενο γιατί προχώρησε αυτή την κίνηση το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι της διοικήτριας του Αγίου Σάββα στο Ιndymedia.

Να θυμίσουμε ότι ο Άγιος Σάββας έχει έρθει στην επικαιρότητα όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς υπάρχουν καταγγελίες από τους εργαζόμενους για διασπορά του κορωνοϊού, ενώ το σωματείο εργαζόμενων καταγγέλλει ότι η διοίκηση προχώρησε σε ΕΔΕ σε εργαζόμενους που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Στις 11/12 ο Κώστας Καταραχιάς, πρόεδρος του σωματείου των εργαζόμενων είχε μιλήσει στο Open για την κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο κ. Καταραχιάς τόνισε πως αναβάλλονται τα χειρουργεία των ασθενών και πως μόνο μέσα σε δύο ημέρες, Δευτέρα – Τρίτη, βγήκαν θετικά 33 τεστ.

«Σήμερα επί της ουσίας είναι κλειστό το νοσοκομείο… Ένα μόνο χειρουργείο θα γίνει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ. Καταραχιάς, ενώ σχολίασε και την ΕΔΕ που είχε διατάξει η διοίκηση του νοσοκομείου. «Η διοίκηση έκανε ΕΔΕ σε εργαζόμενους που βρέθηκαν θετικοί», δήλωσε συγκεκριμένα, τονίζοντας πως η Διοίκηση έχει διακόψει κάθε κανάλι επικοινωνίας με τους εργαζομένους και έχει απαγορεύσει τη ενημέρωσή τους από την επιτροπή λοιμώξεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments