Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο της Ντιναμό Κιέβου

Δημήτρης Κουρμπέλης Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο της Ντιναμό Κιέβου
Δημήτρης Κουρμπέλης Παναθηναϊκός: Ο έμπειρος χαφ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ντιναμό Κιέβου.

Τον τελευταίο καιρό ο Παναθηναϊκός έχει σταθερά ανοδική πορεία. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον αέρα αλλαγής που έφερε η έλευση του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος κατάφερε να αναστρέψει το κακό κλίμα και όλοι στην ομάδα είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Ένας από τους παίκτες που αποτελούν κολώνες για τον έμπειρο τεχνικό είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Έλληνας χαφ είναι από τους πιο σταθερούς από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή για τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας μέσος δεν έχει βγει από τις ακαδημίες της ομάδας, αλλά έχει δείξει ότι έχει δεθεί με την ομάδα και έχει τον χαρακτήρα να βγει μπροστά στα δύσκολα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μεταξύ άλλων και κορυφαίων Ελληνικών ομάδων, επέλεξε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα υπέγραψε και νέο συμβόλαιο σε μια εποχή που δεν υπήρχε σταθερότητα στο ιδιοκτησιακό.

Νέο μπάσιμο της Ντιναμό Κιέβου

Οι φετινές εμφανίσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι τέτοιες που τον έχουν βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ομάδων από το εξωτερικό. Μια από αυτές είναι η Ντιναμό Κιέβου σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα. Η ομάδα από το Κίεβο έχει ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του αρχηγού του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι και, όπως φαίνεται, το ενδιαφέρον παραμένει «ζεστό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ουκρανοί σχεδιάζουν να αρχίσουν τις διερευνητικές επαφές με τους «πράσινους», για να μάθουν τις προθέσεις τους. Από τον Παναθηναϊκό δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πουλήσουν τον παίκτη, αλλά ούτε κι αυτός φαίνεται να έχει διάθεση να γίνει κάτοικος Κιέβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Ντιναμό είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Πρόκειται για τον σπουδαίο Ρουμάνο τεχνικό και πατέρα του Ρασβάν Λουτσέσκου. Η σχέση του με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης είναι καθαριστική για το ενδιαφέρον για τον Κουρμπέλη καθώς ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες από τον ίδιο του τον γιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κουρμπέλης βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ όταν ο Ρασβάν ήταν προπονητής των “ασπρόμαυρων”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments