Αθλητισμός

Ρούμπεν Βινάγκρε Ολυμπιακός: Αρνητική η Γουλβς στο ενδεχόμενο επιστροφής

Ρούμπεν Βινάγκρε Ολυμπιακός: Αρνητική η Γουλβς στο ενδεχόμενο επιστροφής
Ρούμπεν Βινάγκρε Ολυμπιακός: Η Γουλβς είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να πάρει πίσω τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έψαχνε στο φινάλε τον μεταγραφών για έναν παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκμεταλλευόμενος τις καλές του σχέσεις με την Γουλβς και τον Ζόρζε Μέντες έφερε στον Πειραιά τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Η μεταγραφική θεωρήθηκε ένα “μπαμ” της τελευταίας στιγμής. Ο Πορτογάλος μπακ αποτελεί μια ποιοτική επιλογή με παρουσία στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ βρίσκεται και σε καλή ηλικία.

Ο έμπειρος μπακ ήρθε στη χώρα μας με τη μορφή δανεισμού. Ο Ολυμπιακός έβαλε στο συμβόλαιο του με ιδιαίτερα υψηλή ρήτρα αγοράς κάτι που έκανε από την αρχή δύσκολη την παραμονή του στον Πειραιά και μετά το καλοκαίρι. Ο παίκτης ήρθε με ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης για ένα διάστημα. Οι μικροτραυματισμοί τον άφησαν πίσω με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί ελάχιστα. Αλλά και όταν αγωνίστηκε δεν έδειξε τα στοιχεία που έκαναν τους “ερυθρόλευκους” να τον αποκτήσουν.

Δεν είναι θετική στο ενδεχόμενο επιστροφής η Γουλβς

Η απογοήτευση του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Βινάγκρε φαίνεται ξεκάθαρα και από τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στην κορυφή της λίστας τους την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Χοσέ Χολέμπας που αγωνίζεται συνέχεια παρά τα 36 του χρόνια. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι φωνές εντός του Ολυμπιακού για πρόωρο διαζύγιο με τον Πορτογάλο.

Σύμφωνα πάντως με όσα λένε στην Αγγλία, η Γουλβς δεν θέλει πίσω τον 21χρονο διεθνή, καθώς δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ της. Δεν αποκλείεται πάντως τα δεδομένα να αλλάξουν αν ο Ολυμπιακός φέρει τελικά άλλον αριστερό μπακ και ο Βινάγκρε μείνει εντελώς στο περιθώριο. Για το αριστερό άκρο της άμυνας έχουν ακουστεί πολλά ονόματα τελευταία. Το πιο πρόσφατο είναι αυτό του Όλεγκ Ρέμπσιουκ.

Όπως γράφει η «SportDay», άνθρωπος από το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού παρακολουθεί τον 22χρονο που αγωνίζεται στην Πάσος Φερέιρα και θεωρείται ανερχόμενος. Ο νεαρός προέρχεται από την αγορά της Πορτογαλίας κάτι που σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές την προτίμηση του στην αγορά της χώρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments