Διεθνή

Παρίσι ομηρία: Άνδρας κράτησε όμηρο τη συζυγό του στην επιχείρησή του – Νεκροί και οι δύο

Παρίσι ομηρία: Άνδρας κράτησε όμηρο τη συζυγό του στην επιχείρησή του – Νεκροί και οι δύο
Παρίσι ομηρία: Δύο ακόμα άνθρωποι τουλάχιστον έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμούς.

Δραματικές είναι οι στιγμές στο Παρίσι. Άνδρας είχε πιάσει και κρατούσε όμηρο τη συζυγό του, ενώ τουλάχιστον δύο άνθρωποι φέρονται να έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμούς σε εταιρεία στην πόλη Ντομόντ, βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας. Αυτή την ώρα τα διεθνή ΜΜΕ, μεταδίδουν ότι και οι δύο βρέθηκαν νεκροί. Σύμφωνα με το Russia Today, ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι ο διευθυντής μιας τοπικής επιχείρησης. Ο 58χρονος ένοπλος άνδρας, που ταυτοποιήθηκε από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ως διευθυντής της εταιρείας, φέρεται να πήρε όμηρο τη σύζυγό του και να ταμπουρώθηκε μέσα στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με το RT, αρκετά άτομα βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης την ώρα του συμβάντος, αλλά δεν είναι σαφές εάν κρατήθηκαν επίσης όμηροι ή βρίσκονται μεταξύ των τραυματιών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς.

Η ειδική ομάδα παρέμβασης της εθνικής χωροφυλακής, γνωστή ως GIGN, έχει αποσταλεί για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου. Το RT προσθέτει ότι ο άνδρας έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments